Računalništvo, telefonija
25.11.2015 13:48
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako lahko za 40 odstotkov pohitrite iskanje po e-pošti in dokumentih?

Prednosti e-Delovodnika boste cenili vsi, ki imate opravka s kakršnokoli pisno dokumentacijo pri opravljanju svojega posla.
Prednosti e-Delovodnika boste cenili vsi, ki imate opravka s kakršnokoli pisno dokumentacijo pri opravljanju svojega posla.

Ne bi bilo fino imeti dobrega pregleda nad vso dokumentacijo in korespondenco s svojimi poslovnimi partnerji, da bi lahko kadarkoli enostavno poiskali dokument, ki ga hitro potrebujete, pa naj bo to predračun, račun, dobavnica, faks, pogodba, analiza ali drugo?

e-Delovodnik vam nudi prav to. Gre za spletno aplikacijo, s katero boste prihranili tudi do 40 odstotkov svojega dragocenega časa.

>> Kaj menijo obstoječe stranke?

Vpisovanje pošte in dokumentov po standardu ISO 9001 in Zakonu o splošnem upravnem postopku ter tiskanje obrazcev po standardih Pošte Slovenije so samo nekatere izmed funkcionalnosti te aplikacije. e-Delovodnik omogoča zelo enostavno iskanje zapisov, saj lahko iščemo zapise po kateremkoli filtru, tako na primer lahko za določeno stranko v nekem obdobju poiščemo pošto po klasifikacijski številki, zadevi, vrsti dokumenta, datumu, obdobju, splošnem opisu, znesku in drugem kriteriju.

Aplikacija omogoča tudi izpis na papir za določen dan ali za določen dokument, ki smo ga poiskali s filtri, kar nadomesti vaše knjige prejetih in oddanih pošt oziroma dokumentov, v katere ste do zdaj ročno vpisovali pošto in dokumente. Omogočena pa je tudi integracija zakonsko skladnega elektronskega arhiviranja dokumentov.

Dokumente lahko skenirate ali slikate kar s pametnim telefonom in jih posredujete v e-Delovodnik.

Poleg klasične vhodne in izhodne pošte ter notranje dokumentacije vse več korespondence poteka prek elektronske pošte, zato je smiselno nekatere zadeve tudi zavesti v e-Delovodnik. To naredimo tako, da enostavno posredujemo elektronsko sporočilo v e-Delovodnik, to pa se pojavi med vhodnimi ali izhodnimi dokumenti skupaj s celotno zgodovino korespondenco in vsemi priponkami.

Spletna aplikacija e-Delovodnik je dovolj enostavna, da jo brez nepotrebnega dolgotrajnega uvajanja takoj lahko začnejo uporabljati tako mlajši kot starejši uporabniki. Zadostuje že popolnoma osnovno poznavanje dela z računalniki.

Prednosti e-Delovodnika boste cenili vsi, ki imate opravka s kakršnokoli pisno dokumentacijo pri opravljanju svojega posla.

Preverite brezplačno različico spletne aplikacije e-Delovodnik na www.e-delovodnik.si. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več