Računalništvo, telefonija
03.01.2013 19:10
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kalorična vprašanja za uporabne nagrade

Kalorična vprašanja za uporabne nagrade
Kalorična vprašanja za uporabne nagrade

Morda veste, kaj ima več kalorij, jabolko ali pomaranča? No pa poskusimo še z zelenjavo: por ali paprika? Gotovo se vam vsaj malo svita. Za vse bralce Računalniških novic smo v sodelovanju z Maxximum Slovenija pripravili izviren nagradni kviz za uporabne nagrade.

Preizkusite se tudi vi in se potegujte za majice, bidone, knjige in še marsikaj. Vse kar morate storiti je, da na Facebooku v igri Kaj ima več kalorij pravilno odgovorite na pet vprašanj. Če vam je bližje čokolada kot kumarice pa le brez skrbi, vedno lahko poskusite še enkrat. Nagrade vključujejo majice Maxximum Slovenija, bidone Maxximum Slovenija, majice iStudy, knjige in še marsikaj.

Vsi, ki se boste uspešno prebili do konca, pa se boste lahko prijavili tudi na projekt Hujšajmo z Maxximum Slovenija, kjer bodo strokovnjaki izbrali tri srečneže, ki bodo pod strokovnim vodstvom brezplačno trenirali, vadili in skrbeli za zdravo prehrano. Program bo pod strokovnim mentorstvom trajal kar štiri mesece!

Srečni izbranci bodo na poti k popolni postavi in zdravemu telesu morali vložiti le nekaj napora. Ostali pa se bomo v zabavnem nagradnem kvizu naučili, da ima paprika manj kalorij od pora. Ups, pa smo vam izdali en odgovor =)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35