Računalništvo, telefonija
31.03.2014 14:22

Deli z drugimi:

Share

Konferenca odprtokodnih rešitev v Novem mestu

Konferenca odprtokodnih rešitev v Novem mestu
Konferenca odprtokodnih rešitev v Novem mestu

V petek, 25. aprila bo v Novem mestu potekala enodnevna konferenca posvečena odprtokodnim rešitvam. Preko delavnic in predavanj se bo tako staro mestno jedro v Novem mestu prelevilo v center odprtokodnega znanja, idej in rešitev s področja IT-ja, tehnologije, kreativnosti, 3-D tiskalnikov in še mnogo več.

V dopoldanskem času se bosta tako na Fakulteti za informacijske študije odvijali dve brezplačni delavnici namenjeni vsem tehničnega znanja željnim, da pridobijo nova znanja s področja odprte kode in uporabe odprtokodnih programov. V popoldanskem času pa se bo v Galeriji Simulaker, v starem mestnem jedru Novega mesta, odvijala serija predavanj z zanimivimi govorci iz sveta odprte kode.

Dogodek se bo zaključil z ekskluzivno Firefox zabavo na skritem vrtu Hostla Situla. Ob pomladnih melodijah, dobri hrani z žara in hladnem pivu se bo tako zaključil celodnevni potep po svetu odprtokodnih rešitev.

Za organizacijo dogodka so tako skupno moč združile tri organizacije: Mozilla Slovenija, StartUP Novo mesto in Fakulteta za informacijske študije. Skupaj obljubljajo nepozabni dogodek, ki bo Novo mesto postavil na zemljevid evropskih mest kot inovativno, odprto in kreativno mesto za valjenje novih idej in rešitev.

>> Medijski sponzor dogodko so Računalniške novice. Prijavite se že zdaj in si zagotovite sedež na brezplačni konferenci Open Way! Prijavo in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani http://www.openway.si.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178