Računalništvo, telefonija
29.12.2014 13:46
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kontroverzni film »The Interview« podira vse rekorde!

Zaradi množičnega napada na internetno infrastrukturo je celotna Severna Koreja ostala brez interneta za kar slabih 10 ur.
Zaradi množičnega napada na internetno infrastrukturo je celotna Severna Koreja ostala brez interneta za kar slabih 10 ur.

Filmska družba Sony Pictures Entertainment je pred kratkim sprejela odločitev, da kontroverzni film »The Interview« kljub grožnjam voditeljev Severne Koreje ponudi v prodajo, in sicer preko svetovnega spleta. Komedija »The Interview« je trenutno na voljo prek kar treh spletnih kanalov, in sicer portala YouTube, spletne prodajalne Google Play, portala Xbox Video in spletne strani »See The Interview«, ki je dosegljiva na spletnem naslovu bit.ly/See-The-Interview. Za najem filmskega posnetka za 48 ur je potrebno odšteti preračunanih 4,9 evrov, cena za nakup pa je postavljena na preračunanih 12,3 evrov.

Čeprav je kontroverzni film »The Interview« trenutno na voljo le na ozemlju Združenih držav Amerike, je že presegel tudi najbolj optimistične napovedi. Film si je namreč že izposodilo ali kupilo na milijone Američanov, vse predstave v ameriških kinematografih pa so že sedaj razprodane. Kontroverzni film »The Interview« je seveda prevzel tudi spletne pirate, saj si ga je v pičlih dveh dneh preneslo več kot poldrugi milijon uporabnikov. Film je za nameček prevzel prvo mesto prenosov na vseh vodilnih spletnih straneh za prenose datotek torrent in s tem tudi lovoriko zdaleč najbolj priljubljenega filma doslej.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več