Računalništvo, telefonija
12.12.2011 15:19
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG Optimus Hub

LG Optimus Hub
LG Optimus Hub

LG je predstavil nov pametni telefon Optimus Hub z naprednimi funkcijami in zanimivo zunanjostjo. Telefon poganja sistem Android 2.3 Gingerbread, ki ponuja več vsebin in funkcij.


Optimus Hub je pametni mobilni telefon srednjega razreda, ki je namenjen predvsem mlajši generaciji in tistim, ki želijo spoznati napredno tehnologijo pametnih telefonov po dostopni ceni, hkrati pa imeti zmogljiv in oblikovno privlačen telefon.

Operacijski sistem Android 2.3 omogoča optimizirano splošno delovanje telefona. Izboljšave pa so opazne tudi v samem upravljanju. Telefon odlikuje 3.5″ HVGA zaslon, z jasnim prikazom, veliko odzivnostjo in funkcijo “multi touch”. Njegov 800 Mhz procesor skrbi za hitro, tekoče in nemoteno delovanje ter visoko odzivnost tudi pri opravljanju z večjim številom hkratnih opravil. V telefonu je vgrajena baterija s kapaciteto 1500mAh.

LG Optimus Hub vsebuje vse, kar potrebujete na poti; od brezžičnega prenosa podatkov, številnih večpredstavnostnih vsebin, paketa Google aplikacij in direktnega dostopa do družabnih omrežij. S funkcijo Wi-Fi Direct lahko vaše podatke na enostaven način pošiljate na druge kompatibilne naprave. V Optimus Hubu najdemo tudi SmartShare aplikacijo, s pomočjo katere si lahko filme, glasbo ali slike (brezžično) ogledujete na televizijah, ki podpirajo DLNA prenos. Za nemoteno komunikacijo med vašim računalnikom in telefonom pa skrbi funkcija On-Screen Phone. Podatkovni prenos je mogoč še z Bluetooth-om različice 3.0.

V telefonu je na hrbtni strani vgrajen 5MP fotoaparat s samodejnim ostrenjem in funkcijo snemanja videa z VGA ločljivostjo.

LG Optimus Hub je trenutno na voljo v črni barvi. V prihodnje pa bo telefon tudi v beli različici.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50