Računalništvo, telefonija
15.04.2016 09:58
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova 21. NT konferenca v Portorožu

Kmalu bo nastopil čas, da se ponovno srečate s svojimi partnerji in prijatelji, da osvežite svoje znanje, nadgradite tisto, kar že veste, ter spoznate novosti, sveže ideje in rešitve za poslovne izzive, s katerimi se srečujete.
Zagotovite si tridnevni dostop do celotnega dogajanja 21. NT konference z nakupom kotizacije NTK21!
Zagotovite si tridnevni dostop do celotnega dogajanja 21. NT konference z nakupom kotizacije NTK21!

Maja se bodo na 21. Microsoft NT konferenci v Portorožu ponovno zbrali priznani domači in tuji poznavalci tehnologije in poslovnega sveta. Predstavili vam bodo številne novosti z IT področja ter skupaj z vami odkrivali informacijske trende. Konferenca, ki je iz tradicionalno tehnološkega dogodka skozi leta prerasla v enega najuspešnejših in osrednjih slovenskih tehnološko-poslovnih dogodkov, bo potekala v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu med 16. in 18. majem.

Ne le IT strokovnjake in razvijalce, konferenca bo s svojimi uporabnimi vsebinami združevala tudi HR managerje, vodje marketinga ter odločevalce v finančnem sektorju in prodaji. IT novosti, nove tehnologije, širjenje znanja, konstruktivna izmenjava informacije in idej, partnerstvo ter povezovanje – to je le nekaj ključnih točk, ki nas bodo združevale na 21. NT konferenci. Rezervirajte si tri dni v maju za tradicionalno NT konferenco v Portorožu in se pridružite več kot 1.700 znanja željnim udeležencem.

Zagotovite si tridnevni dostop do celotnega dogajanja 21. NT konference z nakupom kotizacije NTK21! Če boste dogodek obiskali predvsem zaradi sklepanja poslov, ohranjanja stikov in druženja, pa izberite kotizacijo NTK21/Mreženje. Registracijo in prijavo na NT konferenco opravite preko spletne prijavnice, če prijavljate več oseb, pa izberite skupinsko prijavo.

Na spletni strani www.ntk.si si že lahko ogledate vsebino NT konference, za več informacij pa nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,