Računalništvo, telefonija
17.04.2015 11:59

Deli z drugimi:

Share

Microsoftova NT konferenca vabi v Portorož

Microsoftova NT konferenca vabi v Portorož
Microsoftova NT konferenca vabi v Portorož

Vse bližje smo Microsoftovi 20. NT konferenci, ki bo med 18. in 20. majem v Portorožu. Že veste, komu boste prisluhnili? Več kot 100 domačih in tujih (MVP) strokovnjakov bo predavalo o številnih tehnoloških novostih in integralnih rešitvah, ki vodijo v bolj učinkovito poslovno okolje.

Poleg novosti z aprilskega Builda in konference Microsoft Ignite, ki so trenutno še skrbno varovana skrivnost, boste IT strokovnjaki in razvijalci raziskovali SQL Strežnik, Windows, varnost in identitete, strežnike in upravljanje, spletni razvoj, razvojna orodja in arhitekturo, razvoj aplikacij ter produktivnost.

Windows od A do Ž

O tem, kaj prinaša Windows, bosta poleg Rajka Laha navdušila Mark Minasi ter Rhonda Layfield. Z Markom Minasijem se bomo veselili lažje in hitrejše integracije Windows 10 z oblakom, novih aplikacij, poenostavljenega nadgrajevanja in namestitev. Predavatelj bo predstavil izboljšave v Hyper-V, izpostavil izboljšano varnost, številne novosti na »Software-Defined« področju ter zmogljivosti novega PowerShell-a.

Rhonda Layfield bo s številnimi demo predstavitvami udeležence predavanja naučila, kako ustvariti sliko v Windows 10. Po predavanjih bo jasna tudi vsaka prednost in slabost orodij Deployment Image Servicing Management (DISM), Microsoft Deployment Toolkit 2013 Update 1, Windows Deployment Service in System Center Configuration Manager 2012 R2.

Kaj je novega na področju razvoja aplikacij?

Iz Builda se nam bo na NTK z informacijami s prve roke pridružil Andy Wigley, s katerim si bomo pogledali Universal App Platform od Raspberry Pi 2 pa do Surface Hub-a. David Karlaš vas bo na NTK podučil o razvoju aplikacij z Xamarinom. David Božjak bo pokazal kaj je Lumia Imaging SDK, kako deluje in kako jo lahko uporabite pri razvoju svojih aplikacij.

Če vas zanima, kaj vse ponujata Cordova in Angular JS, vas bo navdušil Mike Mengell, s Tomislavom Tipurićem pa se boste lahko poglobili v Azure in DocumendDB. Da bodo vaše aplikacije vizualno privlačne, bo poskrbel Toni Petrina, v gradnjo aplikacij ter razvoj pa boste v vsebinskem sklopu razvoj aplikacij skočili tudi s strokovnjakom Vladimirjem Milevem. Strokovnjakom se bo pri raziskovanju razvoja aplikacij pridružila tudi Iris Classon.

Konferenca po vaši meri

Da boste lahko konferenco prilagodili svojim potrebam in iz NTK odnesli tisto, kar potrebujete, so na voljo različne kotizacije. Že imate svojo?


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710