Računalništvo, telefonija
12.05.2014 17:21
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilna banka Abamobi

Abanka je v aprilu predstavila novo mobilno banko Abamobi. Ta omogoča, da imate Abanko vedno na dosegu roke. Pa naj bo to zvečer v restavraciji ali konec tedna na izletu v naravi.
Mobilna banka Abamobi
Mobilna banka Abamobi

Mobilna banka Abamobi deluje kot brezplačna mobilna aplikacija za mobilne naprave iOS (Apple) in Android (Samsung, LG, Sony, HTC itd) in je namenjena fizičnim osebam in zasebnikom.

Brezplačna aplikacija za vsakogar, mobilna banka za stranke Abanke

Mobilna aplikacija Abamobi vsebuje uporabne pripomočke, kot so prikaz najbližjih poslovalnic in bankomatov, pregled tečajnic (menjalniška in podjetniška), kalkulatorji, novice in druge informacije o Abanki. Pripomočki so na voljo prav vsem, ki si brezplačno aplikacijo prenesete na vašo mobilno napravo.

Stranke Abanke pa lahko pristopijo k uporabi mobilne banke Abamobi in znotraj iste aplikacije koristijo tudi številne funkcionalnosti mobilne banke. Abamobi vam olajša poslovanje z Abanko. Kadarkoli in kjerkoli vam ustreza lahko plačujete položnice, preverite stanje na vseh svojih računih in si ogledate opravljene transakcije.

Ključne prednosti mobilne banke Abamobi

Uporabniška izkušnja aplikacije Abamobi je posebej prilagojena za mobilne telefone, zato je uporaba prijazna in enostavna. Abamobi omogoča določene inovativne rešitve, kot sta pregled poslovalnic in bankomatov 3D ter funkcionalnost Slikaj in plačaj. Ta omogoča enostavno in hitro plačevanje položnic, saj se podatki s položnice samodejno prenesejo v elektronski nalog in so pripravljeni za pregled in potrditev nakazila v mobilni banki Abamobi.

Brez skrbi, mobilna banka Abamobi je varna

Abamobi uporablja sistem varne identifikacije mŽeton. Ta v celoti nadomešča generator gesel v fizični obliki in zagotavlja varnost.

Kako do mobilne banke Abamobi?

Namestite si brezplačno mobilno aplikacijo Abamobi in že boste lahko uporabljali koristne pripomočke. Za aktivacijo mobilne banke Abamobi pa se oglasite v poslovalnici Abanke.

Več informacij o mobilni banki Abamobi lahko poiščete na http://www.abamobi.si in na spletnem mestu Abanke. Video predstavitev pa si lahko ogledate na Abankinem kanalu YouTube http://www.youtube.com/abankavipa. (Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808