Računalništvo, telefonija
30.03.2017 12:25
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Na Microsoftovi NT konferenci bodo letos v ospredju oblaki

Na Microsoftovi NT konferenci bodo letos v ospredju oblaki
Na Microsoftovi NT konferenci bodo letos v ospredju oblaki

Največji tehnološko-poslovni dogodek v Sloveniji bo tudi letos potekal v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, kjer se bodo med 15. in 17. majem ponovno zbrali priznani tuji in domači strokovnjaki, tako iz tehnološkega kot poslovnega sveta. Letos se NT konferenca lahko pohvali s še močnejšim prepletanjem tehnoloških in poslovnih vsebin ter z NTK Poslovnim srečanjem, ki je namenjen predvsem strokovnjakom iz gospodarstva in vodilnim kadrom v podjetjih, ki tesno sodelujejo s tehnološkimi oddelki.

Osrednja tema tehnološkega dela letošnje NT konference bodo oblačne storitve in še vedno zelo aktualne digitalne preobrazbe. Na konferenci lahko pričakujete poglobljene tehnološke vsebine in delavnice, tehnološka predavanja in znanja ter pristope, ki bodo poskrbeli, da bo vaš posel uspešen in sodoben, obenem pa tudi varen. Vrhunski domači in tuji IT-strokovnjaki bodo predstavljali najnovejše tehnologije in trende v panogi, tako s področja programskih kot strojnih rešitev: zbirko Office 365, Azure novosti in nasvete, umetno inteligenco, internet stvari, Big Data, Business Inteligence in še kako pomembna hramba podatkov s SQL Server. Izredno privlačna bo tudi predstavitev razvoja uporabe računalnika v prihodnosti in virtualni resničnosti s pomočjo naprave HoloLens.

Tudi NTK Poslovno srečanje bo letos še aktualnejše. Na konferenco prihaja namreč govorec Stephane Garelli, ki se že več kot 25 let posveča temi svetovne konkurenčnosti. Med drugim je ustanovitelj Mednarodnega inštituta za razvoj managementa, redni profesor, član mnogih poslovnih uprav in avtor svetovnih uspešnic. V svojem predavanju bo razkril načine, kako v hitro spreminjajočem se gospodarskem okolju uspeti na mednarodnih trgih. Uspešna podjetja, pripravljena na izzive v prihodnosti, so sposobna odkrivati nove poslovne priložnosti s stalnimi inovacijami, močno razvito podjetniško kulturo in vlaganjem v zaposlene. Konkurenčnost podjetja lahko tako izboljšamo le s spremembo miselnosti, kako to doseči pa lahko izveste na torkovem predavanju.

Ker se tako kot v podjetjih, tudi pri Microsoftu Slovenija zavedajo dejstva, da se tehnologija močno prepleta s poslovanjem, si tudi letos lahko obetamo primere iz prakse in uporabne nasvete predavateljev o aktualnih temah. Strokovnjaki se bodo dotaknili tudi nadvse aktualnih tem, kot so komunikacijski boti, ki niso primerni samo za podjetja, kjer je podpora kupcem eden izmed glavnih stikov s potrošniki.

Več informacij o NT konferenci si lahko preberete na www.ntk.si, svoje mesto na konferenci pa si lahko zagotovite s prijavo prek spletne strani, kjer najdete tudi nabor različnih vrst kotizacij in aktualne novice o programu.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več