Računalništvo, telefonija
26.01.2015 15:51
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji prenovljena

Najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji prenovljena
Najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji prenovljena

Prenovljen poslovni asistent bizi.si s svežo podobo, izboljšano uporabniško izkušnjo in odzivnim dizajnom prinaša še več koristnih informacij. Poleg ključnih finančnih, poslovnih in kontaktnih informacij so zdaj uporabnikom na voljo tudi podatki o narokih in insolventnostnih postopkih, najnovejše poslovne novice ter informacije o poslovnih dogodkih in prostih delovnih mestih.


Slovensko gospodarstvo soustvarja več kot 180 tisoč pravnih oseb. Dnevno je bilo leta 2014 ustanovljenih kar 64 novih podjetij, izbrisanih 47 podjetij, blokiranih pa kar 95 transakcijskih računov. Za sprejemanje premišljenih odločitev v hitro spreminjajočem se poslovnem svetu so zato ključnega pomena dnevno sveže finančne in poslovne informacije ter nenehno pridobivanje novih znanj.

Najnovejše poslovne novice za premišljene odločitve

Poslovni asistent bizi.si je že do zdaj zagotavljal visoko informiranost poslovne javnosti z najnovejšimi finančnimi, poslovnimi in kontaktnimi podatki za več kot 180 tisoč slovenskih pravnih oseb, po prenovi pa ponuja še več koristnih informacij. Na vstopni strani se uporabniki hitro seznanijo z aktualnimi novicami iz poslovnega sveta, prek bizi obveščevalca pa so vedno na tekočem s spremembami bonitetnih ocen, novimi blokadami računov in stečaji podjetij.

Poznavanje stabilnosti podjetij s podatki o narokih in insolventnostnih postopkih

Uporabniki novega poslovnega asistenta bizi.si se lahko dnevno seznanijo s podatki o narokih (objavah o sodnih obravnavah za posamezno podjetje) in insolventnostnih postopkih. Tako lahko še bolje spoznajo poslovanje svojih poslovnih partnerjev in drugih podjetij, hitro odkrijejo neplačnike in poslujejo le z zaupanja vrednimi podjetji.

Do kariernih priložnosti s poslovnimi dogodki in prostimi delovnimi mesti

Za dobre poslovne odločitve sta izrednega pomena neprestano izobraževanje in nadgradnja obstoječih poslovnih znanj, zato bizi.si uporabnikom zdaj ponuja tudi informacije o poslovnih dogodkih, ki se jih v Sloveniji zvrsti več kot 500 letno. Vsem, ki iščejo nove karierne priložnosti, so na kartici podjetja na voljo tudi informacije o prostih delovnih mestih za izbrano podjetje.

Koristna orodja za nove poslovne izzive

Prenovljen poslovni asistent bizi.si navdušuje s svežim videzom, izboljšano uporabniško izkušnjo in odzivnim dizajnom, uporabnikom pa je na voljo še več koristnih orodij. Bizi.si omogoča analizo trga s pregledom dejavnosti in poslovanja podjetij, oblikovanje portfelja potencialnih poslovnih partnerjev in strank, pregled poslovanja na finančni kartici podjetja s ključnimi kazalniki finančnega zdravja in stabilnosti podjetja, prenos bonitetnega poročila, pregled ustanoviteljev, zastopnikov in članov nadzornih svetov pravnih oseb ter podjetij, s katerimi je izbrana oseba povezana. Vsa orodja novega poslovnega asistenta bizi.si lahko uporabniki preizkusijo s povsem brezplačnim demo dostopom.

Dostopen kjerkoli in kadarkoli

Poslovni asistent bizi.si je dostopen na različnih napravah kjerkoli in kadarkoli s popolno odzivnim dizajnom! Zdaj ni več izgovorov, da nismo imeli sreče pri izbiri poslovnega partnerja, ker njegovo podjetje ni bilo v primerni finančni kondiciji, ko smo se odločili za sodelovanje z njim. Torej preverite poslovne partnerje, preden se odločite za sodelovanje! Le tako lahko zavarujete lastno podjetje in zaposlene.

Preizkusite prenovljen bizi.si na www.bizi/demo. Prepričajte se sami in brezplačno preizkusite.


Video vodnik za boljše odločitve

  • Poslovni asistent bizi.si ponuja še več VIDEO
  • Vas zanima nova poslovna dejavnost? VIDEO
  • Kako na trg poslati nov izdelek? VIDEO
  • Poslujte le z zaupanja vrednimi poslovnimi partnerji VIDEO
  • Želite biti dnevno obveščeni o spremembah za določena podjetja? VIDEO
  • Želite podrobno finančno poročilo za posamezno podjetje? VIDEO
  • Koliko podjetij ima vaš poslovni partner? VIDEO

Poslovni asistent bizi.si je najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji, na kateri mesečno ključne finančne, poslovne in kontaktne podatke išče kar 241.698 različnih uporabnikov (vir: MOSS, november 2014).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več