Računalništvo, telefonija
14.02.2014 05:40

Deli z drugimi:

Share

Najbolj zaželeno darilo za Valentinovo je iPad!

Najbolj želeno darilo za Valentinovo je Applov tablični računalnik iPad, po priljubljenosti pa mu sledijo igralna konzola Sony PlayStation 4 in prenosni računalnik.
Za Valentinovo boste z nakupom Applovega tabličnega računalnika iPad vaši boljši polovici zagotovo zadeli v polno!
Za Valentinovo boste z nakupom Applovega tabličnega računalnika iPad vaši boljši polovici zagotovo zadeli v polno!

Praznik vseh zaljubljenih je med nami in če vas še vedno muči misel kaj podariti vaši boljši polovici, vam bodo nasveti spletne strani Play.com zagotovo prišli prav. Zanesenjaki spletne strani so namreč opravili raziskavo med britanskimi navdušenci nad sodobno tehnologijo in prišli do spoznanja, da je trenutno najbolj želeno darilo Applov tablični računalnik iPad. Če pa vaša boljša polovica že uporablja iPad, ji lahko podarite igralno konzolo Sony PlayStation 4 ali prenosni računalnik, saj sta se v okviru omenjene raziskave pojavila med petimi najbolj želenimi izdelki. Med peterico najbolj zaželenih daril pa so »začuda« znašle tudi vrtnice in dragocen nakit.

Če pa želite vašo boljšo polovico presenetiti, ji nikar ne podarite čokolade, rož, oblačil, kolonjske vode ali parfuma ter oddiha za konec tedna, saj so ta darila glede na raziskavo spletne strani Play.com med najbolj pričakovanimi za praznik vseh zaljubljenih. Čeprav je bila raziskava opravljena med Britanci verjamemo, da je stanje pri nas bolj kot ne podobno. Očitno se tudi Valentinovo spreminja v praznik, na katerega se pričakujejo in podarjajo darila višjih vrednosti.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,