Računalništvo, telefonija
13.02.2016 10:49

Deli z drugimi:

Share

Ninite: Orodje za nameščanje programske opreme za telebane

Ninite omogoča hitro in preprosto nameščanje programske opreme!
Ninite omogoča hitro in preprosto nameščanje programske opreme!

Če niste najbolj vešči nameščanja programske opreme, potem zaženite vaš priljubljeni spletni brskalnik in v naslovno vrstico nemudoma vpišite spletni naslov http://ninite.com/. Tu namreč gre za napreden spleten portal, ki omogoča hitro in enostavno nameščanje priljubljenih programov. Za namestitev priljubljene programske opreme namreč zadošča, da zgolj obkljukamo programe in izbor zaključimo z miškinim klikom na zeleno obarvan gumb »get installer«.

Na spletnem portalu Ninite imamo na voljo bogato paleto raznovrstne programske opreme. Ta obsega spletne brskalnike (npr. Firefox), programe za hitro sporočanje (npr. Messenger), večpredstavnostne programe (npr. VLC), programe za urejanje slik (npr. InfranView), pisarniške pakete (npr. LibreOffice), programe za varnost (npr. Avast) in še mnogo več. Zaradi tega je portal kot nalašč predvse za tiste uporabnike osebnih računalnikov, ki so ravno pred kratkim namestili operacijski sistem Windows.

Tu velja še omeniti, da portal Ninite samodejno poskrbi za prenos izbrane programske opreme na trdi disk računalniškega sistema. Poleg tega zagotovi, da se programi namestijo v privzetem jeziku operacijskega sistema (če je seveda na voljo). Programi na portalu so polno združljivi z Microsoftovimi operacijskimi sistemi Windows 10, Windows 8.1 in Windows 7. Priročno, ni kaj!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18