Računalništvo, telefonija
20.11.2017 06:37

Deli z drugimi:

Share

Novi Polaroid za zahtevne in sodobne!

Tiskalnik Polaroid zajete fotografije natisne v manj kot minuti!
Tiskalnik Polaroid zajete fotografije natisne v manj kot minuti!

Ker pametne mobilne telefone vse bolj uporabljamo v vlogi digitalnih fotoaparatov, so se pri podjetju Polaroid odločili, da bodo zanje pripravili prenosni tiskalnik. Novost telefon spremeni v fotoaparat Polaroid, saj gre dejansko za ohišje z vgrajenim tiskalnikom, v katerega vstavimo pametni mobilni telefon Motorola Z, nekoliko kasneje pa bo novost na voljo še za druge telefone višjega cenovnega razreda. Tiskalnik v obliki ovitka za telefon zajeto fotografijo nemudoma natisne na namenski fotopapir, pri čemer se podatki prenašajo kar preko brezžične povezave.

V ohišje za pametne mobilne telefone podjetja Polaroid je vgrajen miniaturni tiskalnik podjetja Zink. Natisnjene fotografije velikosti 5,1 x 7,6 centimetrov so vodoodporne, težko se raztrgajo in so precej odporne na različne vremenske vplive. Tiskanje ene fotografije traja nekaj manj kot minuto, kakovost tiska pa je glede na miniaturni tiskalnik več kot zadovoljiva. Vgrajena baterija kapacitete 500 miliamper ur pa zadošča za 20 fotografij, pri tem pa lahko natisnemo tudi fotografije, ki so bile objavljeni na družabnih omrežjih, kot so na primer Facebook, Instagram in Google Foto.

Ker je zadnja stran lističev za fotografije opremljena z lepilom pod zaščitno folijo, lahko natisnjene fotografije nalepimo na poljubno mesto. Prenosni tiskalnik Polaroid meri zgolj 153,6 x 73,8 x 20,4 milimetrov in tehta 188 gramov. Ceno novosti se v ZDA giba okoli 170 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,