Računalništvo, telefonija
08.07.2013 13:34
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novo na slovenskem spletu: multikompenzacijski portal ContentExchange.me

Primer widgeta oz. vsebinskega bloka na enem izmed partnerskih medijev
Primer widgeta oz. vsebinskega bloka na enem izmed partnerskih medijev

Slovenska medijska hiša VSN je razvila edinstven multikompenzacijski portal, kakršnega slovenski spletni prostor do sedaj še ni poznal. ContentExchange.me je odlična novost tako za slovenske medije kot tudi za njihove obiskovalce.

Prvi izmenjevalnik vsebine v Sloveniji

ContentExchange.me je prvi multikompenzacijski sistem v Sloveniji, ki različnim spletnim stranem omogoča brezplačno izmenjavo vsebin in obiskovalcev.

Sistem je sestavljen iz osrednjega portala ContentExchange.me in različnih partnerskih portalov slovenskih medijev, ki si preko njega med seboj enostavno in brezplačno izmenjujejo promet.

Kako deluje multikompenzacija in kaj prinaša sodelujočim medijem?

Vsi partnerski portali, ki so vključeni v multikompenzacijsko mrežo, vanjo prispevajo svoje vsebine, ki so glede na tematiko razporejene v ustrezne kategorije. Iz množice vsebine različnih medijev nato sistem izbira tematsko povezane vsebine in jih razporeja v obliki widgetov oz. vsebinskih blokov na za to predviden prostor na posameznih spletnih portalih partnerskih medijev.

S klikom na widgete, ki so vizualno prilagojeni portalu, ki jih prikazuje, in so pravzaprav videti kot del njegove vsebine, obiskovalec preko osrednjega portala ContentExchange.me pride na želeno vsebino na partnerskem spletnem portalu.

Sistem je zasnovan tako, da samodejno uravnava prikaze in promet tako, da vsakemu partnerskemu portalu vrne enako število obiskovalcev , kot jih je ta pripeljal na osrednji portal ContentExchange.me. Vsak sodelujoč medij si tako na enostaven način zagotovi večji doseg in nove obiskovalce z drugih medijev. Poleg večjega obiska pa z widgeti oz. vsebinskimi bloki medij dobi na svoj portal tudi novo svežo vsebino.

In kaj prinaša ContentExchange.me obiskovalcem?

Obiskovalec s klikom na vsebinski blok, objavljen na enem izmed partnerskih portalov, preko osrednjega portala ContentExchange.me pride na želeno vsebino na partnerskem mediju. Pri tem pa na osrednjem portalu poleg povezave na izbrano vsebino vidi še druge aktualne in zanimive objave ostalih partnerskih medijev s sorodno vsebino.

Na osrednjem portalu ContentExchange.me obiskovalec najde vsebine, zbrane od različnih slovenskih medijev, s področja partnerstva in spolnosti, zdravja, športa, zvezdnikov, mode, življenjskega sloga, zabave, avtomobilizma in vroče vsebine.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več