Računalništvo, telefonija
13.05.2016 08:14

Deli z drugimi:

Share

NTK Poslovno srečanje: z digitalno preobrazbo poslovanja do uspeha

NTK Poslovno srečanje: z digitalno preobrazbo poslovanja do uspeha
NTK Poslovno srečanje: z digitalno preobrazbo poslovanja do uspeha

V sodobnem svetu, tako tehnološkem kot poslovnem in zasebnem, so spremembe postale stalnica. Spremembe v razmišljanju, delovanju in poslovanju so vedno večje in se odvijajo vedno hitreje. Dnevno se srečujemo z novimi procesi, ki jim moramo slediti, jih sprejeti in vključiti v svoje delovanje.

Digitalna preobrazba poslovanja

Informacijska tehnologija je postala del tudi najbolj osnovnih poslovnih procesov in digitalna preobrazba poslovanja, ki smo ji priča v zadnjem času, je svet obrnila na glavo. Odvija se na vseh ravneh ter ustvarja vedno nove in nove vzorce, načine in oblike poslovanja. Ker se pomena digitalne preobrazbe poslovanja zavedajo številni odločevalci v organizacijah, je pomemben del letošnje Microsoftove NT konference tudi NTK Poslovno srečanje. V torek, 17. maja, bomo med 11:00 in 17:30 gostili svetovno priznane posameznike, ki so na inovativen način dosegli izjemen preboj na svojem področju. Dogodek bo potekal v Grand Hotelu Bernardin, v dvorani Europa.

Gostje okrogle mize bodo razpravljali o digitalni transformaciji v praksi

Glavna gosta letošnjega NTK Poslovnega srečanja bosta urednik britanske edicije revije Wired David Rowan in ustanovitelj organizacije Government Digital Service (GDS) Tom Loosemore. Svoj pogled na aktualno dogajanje bosta delila vsak na svojem predavanju, razprava z zanimivimi govorci pa se bo nadaljevala na okrogli mizi »Digitalna transformacija v praksi«, ki jo bo povezoval generalni direktor podjetja Microsoft Slovenija Robert Trnovec. Svoja mnenja bodo izmenjavali Julij Božič (BTC), Tadej Čaroli (Zavarovalnica Triglav), Vasko Berden (NIL), pridružili se jim bodo tudi Sonja Šmuc (Združenje Manager), Per Sundbye (PwC) in minister za javno upravo Boris Koprivnikar.


Glavni sponzor NTK Poslovnega srečanja je
NIL, dogodek pa se odvija tudi v partnerstvu z Ameriško gospodarsko zbornico in Združenjem Manager.


Vabimo vas k ogledu
agende NTK Poslovnega srečanja.

Poslovna preobrazba

Letošnja novost je samostojen sklop predavanj Poslovna preobrazba, kjer vam bomo preko predavanj in predstavitev uspešnih primerov iz prakse pokazali, kako tehnološke novosti učinkovito vključiti v vsakodnevne poslovne procese ter jih tako nadgraditi v hitre, časovno učinkovite in racionalnejše poti do ciljev.

Z nami bodo Kristjan Pećanac, ki bo predaval o tem, kako s pomočjo procesov evaluacije hipotez, ciljnega zbiranja podatkov o strankah ter njihovih interakcijah in analiziranja le-teh obratno inženiramo trg. Z Davidom Modicem se bomo spraševali, zakaj uporabniki ne sledijo varnostnim navodilom, Boštjan Virant pa bo spregovoril o doseganju kvalitativnega preskoka v podjetju in zahtevnih ciljev. Z Ireno Marčetič se bomo poglobili v trende in podatke iz področja digitalno-poslovne preobrazbe, s Frederikom Storhaugom v finance, z Juretom Dolerjem pa v novo (poslovno) kulturo.

Več podrobnosti o dogodku na www.ntk.si. Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter z uradnim hashtagom #ntk16.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več