Računalništvo, telefonija
28.01.2017 06:24
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična novica za vse, ki uporabljate Netflix na Androidu

Posodobljena mobilna aplikacija Netflix uporabnikom mobilnih naprav Android omogoča shranjevanje vsebin tudi na pomnilniško kartico.
Posodobljena mobilna aplikacija Netflix uporabnikom mobilnih naprav Android omogoča shranjevanje vsebin tudi na pomnilniško kartico.

Platforma za pretakanje video vsebin Netflix je od začetka lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji. Ameriško podjetje je pred kratkim svojim naročnikom omogočilo celo prenos priljubljenih filmskih vsebin na mobilne naprave Android in iOS, tako da je poleg pretočnih vsebin danes naročnikom na voljo možnost, da svoje najljubše vsebine predvajajo tudi brez povezave s svetovnim spletom. S tem so največ seveda pridobili predvsem tisti, ki veliko potujejo ali imajo bolj počasno povezavo na svetovni splet.

Čeprav je nova možnost prenosa filmskih vsebin iz Netflixa na mobilne naprave naletela na zelo pozitiven odziv uporabnikov, so uporabniki poceni pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android kaj hitro ugotovili, da nove možnosti zaradi (pre)majhne količine vgrajenega sistemskega pomnilnika ne morejo uporabljati. Zaradi tega so programerji družbe Netflix zavihali rokave in pripravili posodobitev, ki je pisana na kožo uporabnikom poceni mobilnih naprav Android.

Posodobljena mobilna aplikacija Netflix namreč uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tablic z Androidom odslej omogoča, da lahko video vsebino shranijo tudi na pomnilniško kartico. To pomeni, da bodo uporabniki mobilnih naprav Android s prostornimi pomnilniškimi karticami lahko sedaj brez omejitev shranjevali vsebine iz Netflixa. Vsebino iz priljubljenega portala lahko uporabniki shranjujejo tudi na zunanje pomnilniške medije, ki temeljijo na povezavi USB-C.

Možnost shranjevanje video vsebin s spletnega portala Netflix na pomnilniško kartico pametnega mobilnega telefona in tabličnega računalnika Android je na voljo v različici 4.13. Če posodobitve še niste prejeli, bo ta na voljo v naslednjih nekaj dneh. Kako vsebino shraniti na pomnilniško kartico? Za spremembo lokacije prenosa vsebin iz portala Netflix je treba odpreti na telefonu ali tablici odpreti aplikacijo Netflix, klikniti na ikono »meni« v zgornjem levem kotu zaslona, poiskati in klikniti na možnost »App Settings«, klikniti na funkcijo »Downloads« in izbrati pomnilniško kartico »SD Card«.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več