Računalništvo, telefonija
14.03.2018 13:11

Deli z drugimi:

Share

Philips predstavlja prve zunanje luči Hue

Philips predstavlja prve zunanje luči Hue
Philips predstavlja prve zunanje luči Hue

Philips Hue je popularni pametni sistem razsvetljave doma, ki je na sceni že kar nekaj časa in le vprašanje časa je bilo, kdaj se bo Philips odločil nadgraditi linijo z zunanjimi lučmi. Danes je Philips naznanil novo, zunanjo linijo, ki razširja pametni sistem za notranjo uporabo zunaj meja hiše ali stanovanja. Glede na to, da so pri Philipsu ugotovili, da številni dosedanji kupci izražajo željo po zunanji razsvetljavi, je bila nadgradnja linije Hue edina logična poteza.

Produkt je popolnoma kompatibilen z obstoječim Hue sistemom, prav tako kot katerakoli notranja luč. Kupci imajo na voljo različne barvne odtenke luči, hkrati pa je treba opozoriti na različne produkte linije: Philips Hue Lily ($279.99) je nov sistem razsvetljave, ki ga lahko uporabimo za izpostavljanje določenega dela vrta ali dvorišča. Gre predvsem za ambientalno postavitev svetlobe, ki za določene kupce igre pomembno vlogo. Philips Hue Calla (začetna cena je $129.99) je dizajnirana za osvetlitev poti. Verjetno ste se že srečali z dvoriščem, ki ima lepo razsvetljeno pot, ki vodi do vhoda hiše, bazena ali letnega vrta kajne? Točno to je glavna naloga Calle. Ostali produkti linije so Lucca, Tuar, Turaco in Ludere, katerih začetna cena je $49.99.

Philips bo novinarjem na tiskovni konferenci podrobneje predstavil svoje produkte v ponedeljek, 19. marca. Predstavnik za odnose z javnostmi je za portal Engadget potrdil, da bodo na ameriškem trgu novi produkti linije Hue na voljo letos poleti.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640