Računalništvo, telefonija
22.06.2017 20:00

Deli z drugimi:

Share

Pokemon Go pred največjo posodobitvijo do zdaj

Pokemon Go pred največjo posodobitvijo do zdaj
Pokemon Go pred največjo posodobitvijo do zdaj

Oboževalci igre Pokémon GO, pripravite se na največjo posodobitev do tega trenutka. Trenerji pokemonov boste zelo kmalu imeli na voljo nove zabavne dogodivščine v “Telovadnicah”, prav tako pa z novo posodobitvijo prihaja novost “Raid Battle”, kjer se boste lahko lotili samih najmočnejših pokemonov. Pa si poglejmo ti dve novosti nekoliko pobližje.

Pripravite se na bolj udarne in dih jemajoče bitke v “Telovadnicah”, vendar ne skrbite, z novo posodobitvijo prihajajo tudi novi načini, kako pomagati svoji ekipi. Od zdaj naprej bomo lahko na podoben način kot je to bilo na “PokeStop-ih”, ko smo prejemali razne nadgradnje in predmete, to počeli znotraj “Telovadnic”. Tudi način, kako dodati pokemona v “Telovadnico”, se spreminja: “Telovadnice” bodo imele 6 stalnih mest, katere lahko zapolni ekipa, ki “Telovadnico” upravlja, vsak pokemon, ki pade na določeno mesto, pa mora biti edinstven. Nasprotne ekipe se bodo proti ekipam v “Telovadnicah” borile v takšnem vrstnem redu kot je ta določen v sami “Telovadnici”.

Novost je med drugim tudi motivacijski sistem, ki bo dodatno spremenil način boja v “Telovadnicah”. Pokemon, ki v borbi izgubi, hkrati izgubi motivacijo. Istočasno se temu pokemonu zniža “Combat Power” (CP) in tako je tega pokemona lažje premagati. Stvar vsakega igralca je, da skrbi za motiviranost svojih pokemonov tako, da jih ustrezno hrani. V primeru, ko pokemon izgubi vso motivacijo se avtomatsko vrne k svojemu “Trenerju” naslednjič, ko izgubi v bitki.

Do zdaj je uspeh “Trenerjev” bil nagrajen, vendar bo odslej naprej še veliko bolj cenjeno, če bo kateri od trenerjev uspel v večih “Telovadnicah” po svetu. Prenovljene značke bodo jasno povedale, kdo je dosegel največ in kdo je tisti, ki je k uspehu “Telovadnice” doprinesel največ. Igralci, ki boste v bitkah najuspešnejši in vsi tisti, ki biste za svoje pokemone najbolj vestno skrbeli, se lahko nadejate bonus predmetov in raznoh dodatnih nagrad. Nova posodobitev res morda prinaša številne nagrade, vendar so ustvarjalci pazljivo postavili pogoje, namreč za razne bonus lastnosti bo potrebno kar nekaj truda.

Druga velika novost, ki prihaja z dotično posodobitvijo je “Raid Battle”. Gre za kooperativno igralsko lastnost, ki spodbuja medsebojno sodelovanje z ostalimi “Trenerji”. Skupni končni cilj je premagati ekstremno moćno pokemone. “Telovadnice” bodo po celem svetu ponujale možnost sodelovanja v teh posebnih bitkah imenovanih “Raid Battle”, ki ponujajo veliko novih stvari napram navadnim bitkam v “Telovadnicah”. “Trenerji” nasprotujočih si ekip bodo morali med seboj sodelovati, če želijo premagati najmočnejše pokemone. Ko nekdo premaga pokemona v “Raid Battle-u”, dobi možnost, da premaga glavnega akterja “Raid Boss-a”. Vsakič, ko bo kdorkoli premagal pokemona, bo prejel tudi posebne predmete.

Pomemben podatek je, da preden želimo vstopiti v boj z “Raid Boss-om”, potrebujemo “Raid Pass”. Gre za neke vrsto posebno prepustnico, katero pa dobimo zgolj v primeru, če obiščemo “Telovadnico”. Ko izkoristimo svojo prepustnico, se skupaj drugimi “Trenerji” borimo za skalp “Raid Boss-a”. Za uspešno opravljeno nalogo imamo vsega 5 minut časa, naša nagrada pa je možnost pridobitve izvenserijsko močnega pokemona. Poleg tega prejmemo fantastične nagrade kot so novi predmeti za premagovanje “Raid Boss-ov”.

Za določen čas bodo vse “Telovadnice” onemogočene, saj se ustvarjalci na veliko pripravljajo na dotično posodobitev. To bo zagotovo poželo določeno mero negodovanja med najbolj zagretimi igralci, vendar bo užitek, enkrat ko bo Pokemon Go spet normalno deloval, toliko večji. Glede na uradne napovedi lahko posodibitev pričakujemo v naslednjih nekaj tednih.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več