Računalništvo, telefonija
17.03.2016 13:07

Deli z drugimi:

Share

Prenosna energija za zahtevne

Prenosna energija za zahtevne
Prenosna energija za zahtevne

Tokrat vam predstavljamo prenosno polnilno postajo danskega družinskega podjetja z dolgo tradicijo izdelovanja periferije za računalnike in mobilne telefone, Sandberg. Njihova filozofija je enostavna – visoka kvaliteta in lahkotnost uporabe. Ponašajo se z zelo majhno stopnjo garancijskih vračil, kar potrjujejo s kar 5-letno garancijo na svoje izdelke, ki prestanejo kopico testov, preden pridejo v roke uporabnika.

Danes smo pobližje pogledali polnilno postajo za zahtevne uporabnike oziroma recimo raje temu ljudi, ki veliko časa preživijo na prostem v naravi, daleč stran od kakršnega koli vira napajanja.

Glavna posebnost enote je njena robustna zasnova in odpornost proti vlagi in dežju. Seveda to ne pomeni, da bi se bilo pametno z njo kopati v Blejskem jezeru. Bo pa naprava še naprej veselo delala, če vas na vaših poteh preseneti kakšna ploha.

Kapaciteta baterije je velika. 10.400 miliamperskih ur vam zagotavlja, da lahko povprečen pametni telefon napolnite kar štirikrat. Ima dva izhoda, ki vam omogočata polnjenje dveh naprav hkrati, denimo telefon in tablico ali fotoaparat. Odlično za vsakogar, ki rad slika v odročnih krajih naše prelepe domovine.

Polnilna postaja Sandberg Outdoor Powerbank je obarvana v vojaške barve in je odlično darilo za lovca ali vojaškega navdušenca.

Slovenski uvoznik za izdelke Sandberg, podjetje Elkotex d.o.o iz Ljubljane, nam je poslalo eno tako napravo, ki jo bomo podelili v nagradni igri na naši Facebook strani. Bodite pozorni na objavo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več