Računalništvo, telefonija
03.05.2016 10:10

Deli z drugimi:

Share

Pridružite se nam na NTK blogu

Pridružite se nam na NTK blogu
Pridružite se nam na NTK blogu

O dogajanju 21. NT konference vas ažurno obveščamo preko e-pošte, Facebooka, Twitterja in NTK bloga. Na slednjem so na voljo zanimivi zapisi različnih tehnoloških in poslovnih tematik, intervju z vodjo konferenčnega programa, poleg tega vas seznanjamo s celotnim konferenčnim in obkonferenčnim dogajanjem, predvsem pa skrbimo za prijetno in poučno branje naših vsebin.

Na blogu gostimo domače in tuje poznavalce tehnologije in poslovnega sveta, ki jih boste lahko poslušali na letošnji NT konferenci. Predavatelji vas v kratkih zapisih seznanjajo z aktualnimi novostmi, ki jih bodo podrobneje predstavili na konferenčnih predavanjih. Preko bloga vam tako počasi, enega za drugim, razkrivamo delčke iz posameznih vsebinskih sklopov.

Da občutite, kaj vse vas sploh čaka letos v Portorožu, vabljeni k prebiranju prvega zapisa na NTK blogu. Če ste z osnovami že na tekočem, pa vam priporočamo, da si preberete intervju z Davidom Vidmarjem, programskim vodjo 21. NT konference.

David je v Microsoftu Slovenija dolga leta vodil poslovanje za področje razvoja aplikativnih rešitev, z marcem letos pa je nastopil kot vodja marketinga, kjer svoje bogato tehnično znanje prenaša še na področje digitalnega marketinga. V intervjuju preberite, zakaj je prav ta trenutek ključen za strateške odločitve in zakaj je NT konferenca dogodek, ki bo spremenil vaš pogled na poslovanje. David tudi predstavi ključne točke programskega dela letošnje konference, razkrije pa tudi nekaj podrobnosti iz letošnje osrednje slovesnosti in zabavnega večernega dela dogodka.

Če vas zanima, zakaj se morate tudi v vašem podjetju prav kmalu odločiti za digitalno poslovno preobrazbo, vas vabimo k branju zapisov generalnega direktorja Microsofta Slovenije Roberta Trnovca, če pa vas zanimajo bolj tehnične vsebine, pa je na voljo vrsta zapisov strokovnjakov, ki jih boste maja slišali v Portorožu. Zapisi Luke Manojlovića, Davida Božjaka, Scotta Schnolla in Bradyja Gasterja so na voljo tule, prijetno branje želimo.

Preberite si več o NT konferenci ter si oglejte video posnetek lanskega dogajanja, ki vas bo zagotovo prepričal, da se nam pridružite tudi letos!

Na spletni strani www.ntk.si si poglejte urnik NT konference, za več informacij pa nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več