Računalništvo, telefonija
07.07.2014 19:52

Deli z drugimi:

Share

Pripravite se na svojo prihodnost z unikatnim osebnim astrološkim vodnikom Eme Kurent

Želite zares kakovosten astrološki pripomoček prav za vsak dan vašega življenja? Privoščite si osebni astrološki koledar vodilne slovenske astrologinje Eme Kurent za vsak dan, do ure natančno! V času poletne akcije do 31.8.2014 kar s 30% popustom!
Pripravite se na svojo prihodnost z unikatnim osebnim astrološkim vodnikom Eme Kurent
Pripravite se na svojo prihodnost z unikatnim osebnim astrološkim vodnikom Eme Kurent

Ema Kurent (DFAstrolS, QHP, CMA, ISAR CAP), pionirka astrologije v Sloveniji in ustanoviteljica Astrološke akademije Stella, je z več kot 20-letnimi izkušnjami med najbolj prepoznavnimi astrologi ter

cenjena predavateljica na astroloških srečanjih po svetu. Širši javnosti je poznana kot avtorica vsakoletne publikacije Lunin vodnik in redne rubrike v Astronovicah ter po številnih intervjujih in člankih, v katerih osvešča javnost o pravi naravi astrologije, ki jo kot učljivo in kredibilno vedo strogo ločuje od “ljudskih” oblik vedeževanja.

Ema je svoje bogate izkušnje in znanje strnila v unikatni osebni astrološki vodnik, kombinacijo astroloških prognoz in računalniške tehnike, ki vam na podlagi vaših rojstnih podatkov prav za vsak dan, do ure natančno svetuje kdaj se je potrebno izogniti neprijetnostim in kdaj izkoristiti priložnosti na vseh ključnih področjih življenja, kot so zdravje, ljubezen, posel in podobno.

>> Do 31.8. s kar 30% poletnim popustom. Kliknite tukaj in naročite zdaj!


Pogovor z astrologinjo emo kurent

Pozdravljeni Ema, dobro vas že poznamo kot najvidnejšo slovensko astrologinjo, slišimo pa, da se čedalje več tudi mednarodno udejstvujete. Kaj se dogaja pri vas?

Drži, dejavna sem doma in občasno po svetu. Vse moje storitve in dejavnosti so opisane na mojih spletnih straneh, kot tudi na Facebook strani, kjer redno objavljam svoja opažanja, prognoze in drugo, kar se mi zdi zanimivo in vredno omembe oziroma astrološkega komentarja.

Ali se slabim vplivom sploh lahko izognemo?
Energij ni moč spreminjati, toda če vnaprej vemo, da bomo imeli recimo »slab dan«, se temu vplivu lahko prilagodimo tako, da za ta dan (oziroma za več dni ali celo tednov, če je vpliv dolgotrajnejši) ne načrtujemo dejavnosti, ki so kakorkoli tvegane oziroma niso v skladu z naravo tega časa. Če recimo načrtujte dopust, ki naj bi vključeval veliko gibanja in »akcije«, ni pametno, da ga načrtujete za tisti teden, ko vam koledar napoveduje slabšo vitalnosti in neugodno počutje. Če načrtujete sestanek ali razgovor z nadrejeno osebo ali poslovnim partnerjem, ki je ključnega pomena za vaš nadaljnji razvoj, je modro, da to poskušate urediti na takšen dan, ki vam obeta uspeh, ne pa poraza! In tako naprej.

Včasih se pozitivni in negativni vplivi prepletajo, kako naj vem ali je določen dan zame dober ali slab?
V takih primerih je še posebno pomembno, da upoštevate naravo planetov in področja življenja, ki jih predstavljata obe števili v stolpcu (OAK – verzija za poznavalce) oziroma slikici ob strani besedila (MZK – verzija za laike). Na enem področju življenja imate namreč lahko smolo, medtem ko vas na drugem
čaka lepo presenečenje! Poleg tega vam navedba točnega časa dovršitve aspektov omogoča, da ugotovite, kateri del dneva je za vas boljši in kateri slabši – na to lahko sklepate še zlasti pri vplivih (aspektih) tranzitne Lune, ki so najbolj kratkotrajni.


KAJ PRINAŠA MOJ ZVEZDNI KOLEDAR?

  • Oglejte si vzorec tukaj (pdf).
  • Na približno 180 straneh si za vsak dan leta lahko pogledate, kaj vas v njem čaka;
  • Koledar se izdela za obdobje 12 mesecev, začetni datum izberete sami;
  • Knjiga (dostava do 7 delovnih dni) ali PDF po e-pošti (v 24 urah);
  • Vsa besedila so delo priznane astrologinje Eme Kurent;
  • Z morebitnimi vprašanji glede naročila se obrnite na info@astrojoy.com.

>> Do 31.8. s kar 30% poletnim popustom. Kliknite tukaj in naročite zdaj!


Kaj je primernejše zame, Moj zvezdni koledar (MZK) ali Osebni astrološki koledar (OAK)?
MOJ ZVEZDNI KOLEDAR (MZK)
je primernejši za laike (torej za ljudi, ki so zgolj ljubitelji, ne pa tudi poznavalci astrologije), ter za tiste, ki jih zanima zgolj njihova prihodnost, ne pa tudi astrologija kot taka.

Koledar vsebuje namesto astroloških oznak slikovne simbole, navodila za uporabo pa so precej krajša in preprostejša kot v osebnem astrološkem koledarju (OAK). V njem tudi ni poglavja Mala šola astrologije.

Prednost tega koledarja je v tem, da so razlage vplivov bolj kratke in jedrnate kot v OAK, slikovni dodatki pa ponujajo hiter in jasen vpogled v naravo posameznih vplivov. MZK je skratka novejša, priročnejša oblika osebnega astrološkega koledarja, ki ga lahko poklonite komurkoli kot lepo darilo (predvsem za rojstni dan, ob novem letu, ali podobno), saj gre za unikatni izdelek, ki mu (ji) bo pomagal načrtovati vsakodnevne projekte.

OSEBNI ASTROLOŠKI KOLEDAR (OAK) je primernejši za poznavalce astrologije, saj vsebuje astrološke oznake (naravo aspektov, prehode Lune ipd.), rojstno karto (zgolj sliko, brez razlage) ter poglavje Mala šola astrologije, v katerem se bralec lahko pouči o dejavnikih, udeleženih pri razlagi vplivov.

Vsebuje tudi dnevne prehode Lune čez senzitivne točke horoskopa – bežne vplive, ki v MZK niso navedeni. Zaradi “fiksnih” strani (splošne razlage) je nekoliko obsežnejši od MZK. Tiskamo ga v formatu A-4, vezava je termo (lepljeno), vsebuje približno 250 strani besedila.

Kaj pa če ne poznam svoje ure rojstva, lahko še vedno naročim koledar?
Samo datum rojstva je preskop podatek za izdelavo vašega osebnega astrološkega koledarja. Če pa poznate »okroglo« oziroma približno uro rojstva, koledar sicer lahko naročite, vendar ne boste mogli upoštevati čisto vseh interpretacij. Koledar na srečo vsebuje natančna pojasnila, katere interpretacije pridejo v poštev v takšnih primerih in katere ne. Sicer pa poglejte v rojstni list! Če ga nimate pri sebi, naročite kopijo na matičnem uradu občine, kjer ste bili rojeni.

Hvala za ta pojasnila in veliko uspeha še naprej na astrološki in osebni poti!

>> Do 31.8. s kar 30% poletnim popustom. Kliknite tukaj in naročite zdaj! (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več