Računalništvo, telefonija
22.10.2012 12:03

Deli z drugimi:

Share

Pro Plus uporablja rešitev za analizo javnega mnenja v realnem času

Televizijska hiša POP TV bo svojim gledalcem ponudila spremljanje predsedniških volitev tudi preko inovativne rešitve Gama System® PerceptionAnalytics.
Televizijska hiša POP TV bo svojim gledalcem ponudila spremljanje predsedniških volitev tudi preko inovativne rešitve Gama System® PerceptionAnalytics.

Medijska hiša Pro Plus d.o.o. in Gama System d.o.o. sta podpisali ekskluzivno pogodbo za spremljanje predsedniških volitev 2012.

Televizijska hiša POP TV bo svojim gledalcem ponudila spremljanje predsedniških volitev tudi preko inovativne rešitve Gama System PerceptionAnalytics. Gledalci predvolilnih oddaj na POP TV bodo tako še iz vidika družabnih omrežij, v živo, spremljali dogajanje okoli treh predsedniških kandidatov. Aktualno dogajanje in odmev družbenih omrežij je mogoče spremljati preko http://predsedniskevolitve.si .

Odličnost rešitve Gama System PerceptionAnalytics dokazuje tudi dejstvo, da je bila pogodba podpisana samo en teden po predstavitvi rešitve na tiskovni konferenci. Pro Plus d.o.o. in Gama System d.o.o. sta tako, s korakom v smeri analize družbenih omrežij, utrdili status najbolj inovativnih podjetij v svojih panogah.


Uporabnost platforme Gama System PerceptionAnalytics

Nova analitična platforma organizacijam omogoča nevsiljivo pridobivanje relevantnih podatkov in aktualnih informacij, ki so osnova za hiter odziv v dani situaciji, bodisi, da gre za gospodarske tematike, kot so upravljanje blagovnih znamk, ugleda podjetja in ugleda ključnih vodij, spremljanje mnenja potrošnikov, gostov v turističnih destinacijah, počutje v bolnišnicah in podobno. Z uporabo rešitve lahko organizacija omeji ali celo prepreči morebitne družbene ali gospodarske dejavnike, ki bi lahko negativno vplivali na njen ugled.

Analitična platforma Gama System PerceptionAnalytics omogoča podrobnejšo analizo preteklih podatkov, na podlagi katere lahko organizacija napoveduje svoje delovanje v prihodnje in na tej osnovi zasnuje ustrezne strateške usmeritve.

Platforma Gama System PerceptionAnalytics ponuja izjemne priložnosti tudi vladi in vladnim službam, da učinkoviteje in ceneje spremljajo in predvidevajo splošna dogajanja v državi, kot so nesreče, zdravje ljudi in nemiri. Analitična platforma omogoča spremljanje dogajanj na družbenih omrežjih in bistveno skrajšuje odzivni čas v primeru izrednih dogodkov tako znotraj večjih podjetij, kot v javnosti.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več