Računalništvo, telefonija
02.07.2012 07:40
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Miška z ventilatorjem za ogrete prste

Če se vam ob poletni vročini ob uporabi računalniške miške prekomerno poti roka, ima podjetje Thermaltake pravo rešitev za vas.
Če se vam ob poletni vročini ob uporabi računalniške miške prekomerno poti roka, ima podjetje Thermaltake pravo rešitev za vas.

Toplota ljudem dobro dene, a če je je preveč, tako kot vsako poletje, začnemo hitro težko dihati, zaradi potu se nam oblačila lepijo na kožo, čutimo pa še kopico drugih nevšečnosti. Zaradi vročine seveda trpijo tudi uporabniki računalnikov. Veliki večini se najprej pričnejo potiti roke, še posebej, če morajo dlje časa nepremično držati roko na računalniški miški. To se dogaja strastnim igričarjem in tistim, ki se na primer ukvarjajo z modeliranjem ali grafičnim oblikovanjem.

Če se vam ob poletni vročini ob uporabi računalniške miške prekomerno poti roka, ima podjetje Thermaltake pravo rešitev za vas. Pripravilo je namreč posebno izdajo računalniških mišk, ki so opremljene s praktičnim ventilatorjem. Ta se nahaja na ločenem ohišju oziroma nosilcu in se ga na novince priklopi preko običajnega mini USB priključka. Računalniške miške Black Element Cyclone bodo dejansko poskrbele, da vašim prstom in dlani pri delu ne bo prevroče. Zmogljivost ventilatorja pri 6.000 vrtljajih je1 dm³/s. Pri tem ustvari slabih 22 dB hrupa.

Računalniška miška Thermaltake Black Element Cyclone je pisana na kožo predvsem ljubiteljem streljačin. Njeno težo lahko namreč prilagajamo s praktičnimi utežmi (do 22,5 gramov), optično tipalo pa se lahko pohvali z ločljivostjo od 100 pa vse do 6.500 točk na palec. Žična računalniška miška Thermaltake Black Element Cyclone ima za igranje priljubljenih računalniških iger na voljo devet programabilnih tipk. Na voljo je v rdeči, modri, zeleni, roza in svetlo modri barvi.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več