Računalništvo, telefonija
29.05.2016 10:39
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrita strojna oprema najboljšega mobilnega telefona leta

Pametni mobilni telefon OnePlus 3 naj bi brez težav opravil z vso konkurenco!
Pametni mobilni telefon OnePlus 3 naj bi brez težav opravil z vso konkurenco!

Pred slabim mesecem dni so se na svetovnem spletu pojavile fotografije tretje generacije pametnega mobilnega telefona kitajskega proizvajalca OnePlus, ki bo po mnenju mnogih poznavalcev prevzel celo lovoriko najboljšega mobilnega telefona letos. Na spletu je računalniško ustvarjeno fotografijo mobilnega telefona OnePlus 3 objavil Evan Blass, ki zagotavlja, da je novost že skoraj nared za prodajo. Glede na spletne govorice ne bo dobil zgolj novega ohišja, ampak bo opremljen tudi z najnovejšo in zmogljivo tehnologijo, kar pomeni, da se bo brez težav kosal s preostalimi vrhunskimi mobilnimi telefoni, vključno z iPhonom.

Pred kratkim pa so se na svetovnem spletu pojavile nove strojne specifikacije pametnega mobilnega telefona OnePlus 3. Če jim gre verjeti, bo novost opremljena s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom AMOLED ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, medtem ko bo hitremu preračunavanju podatkov služil procesor Qualcomm Snapdragon 820, ki ga sicer najdemo tudi v pametnem mobilnem telefonu LG G5. Preostala strojna oprema naj bi obsegala še štiri gigabajte sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti prostora in digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk. Piko na i pa bodo dali še v tipko »domov« vgrajeni bralnik prstnih odtisov ter vsestransko uporabni in nadvse odzivni mobilni operacijski sistem OxygenOS.

Mi ob tem seveda upamo, da bo novi pametni mobilni telefona OnePlus 3 cenovno dostopen tako kot njegov predhodnik. Če se bodo napovedi uresničile, bo novost naprodaj že sredi junija letos.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več