Računalništvo, telefonija
08.04.2015 22:42

Deli z drugimi:

Share

Razvijamo danes za jutri

Vabljeni na Dneve slovenske informatike 2015, ki bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini!
Dnevi slovenske informatike 2015 bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini.
Dnevi slovenske informatike 2015 bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini.

Že dvaindvajseta konferenca zapored bo potekala od 13. do 15. aprila v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Neodvisna konferenca bo tudi letos navdušila z bogatim naborom zanimivih vsebin in predavateljev in osvetlila slovenske dosežke s področja računalništva in informatike doma in v tujini, obenem pa udeležencem ponudila veliko možnosti za pridobivanje novih znanj, izkušenj in informacij za boljše poslovne odločitve. Na konferenci se bodo srečali in svoje vizije predstavili različni strokovnjaki, ki bodo na predavanjih predstavili aktualne razvojne trende informatike in računalništva.

PROGRAM KONFERENCE

Znamo in zmoremo (13. april)

Na predkonferenci bodo k okrogli mizi prisedli tisti, ki jim je tudi s pomočjo informatike uspelo na različnih področjih ustvarjanja. V goste prihajajo kuharska mojstrica Ana Roš, direktorica slovite slaščičarne Zvezda Urška Sojer, pustolovec in pomorski kajakaš Marin Medak in kadrovski direktor transportnega sistema GoOpti Damijan Omerza. Svoje izkušnje in vizije bodo z obiskovalci delili še paraolimpijec Gal Jakič, slovenski alpski smučar Rok Perko, znanstveni raziskovalec Andraž Logar ter tehnološki inovator projekta Chipolo Primož Zelenšek.

Informatiki gremo v svet (14. april)

Uspeh doma je dobrodošel, a še slajši je uspeh v tujini. Kaj imajo povedati tisti, ki so šli v svet? Svojo filozofijo bo predstavil izumitelj naprednega električnega avtomobila Nejc Šter, o konceptu pametnega kolesa FlyKly bo govoril Niko Klanšek, o lansiranju mobilnih igric na svetovni trg pa Žiga Hajduković iz podjetja Razum.

Kaj se zgodi, ko podjetje postane zares uspešno? Na okrogli mizi bodo spregovorili nekateri Slovenci, ki jim je s tehnološko inovacijo uspelo na tujih trgih. Sodelovali bodo Blaž Jemec, eden snovalcev platforme množičnega financiranja TravelStarter, Roman Jerala, vodja laboratorija, ki se ukvarja z razvojem celičnega računalnika, ter Dušan Olaj, lastnik podjetja Duol, ki se ukvarja s proizvodnjo prenosljivih balonov za pokrivanje velikih površin.

Mladi so resničnost (15. april)

Zadnji dan bomo z izjemnimi in obetavnimi gosti dokazovali, kako svet resnično stoji na mladih. S svojimi dosežki se bodo predstavili genialni mariborski in ljubljanski študentje. O novih medijih in virtualnem marketingu bo predavala Mija Lorbek iz podjetja UNIKI, Gregor Smrekar iz zagonskega podjetja Celtra pa bo spregovoril o vključevanju mladih v njihove projekte.

Ker menimo, da bi s svojo prisotnostjo veliko prispevali k naši konferenci, vas vabimo, da se je udeležite. Nudimo vam udeležbo brez plačila kotizacije in vse s tem povezane ugodnosti.

Več informacij in program konference dobite na naslovu www.dsi2015.si.

Pridružite se dnevom izjemnih vizij, pridite po navdih in začutite motivacijo za uspeh tudi vi. Vabljeni!

Slovensko društvo INFORMATIKA


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več