Računalništvo, telefonija
08.04.2015 22:42

Deli z drugimi:

Share

Razvijamo danes za jutri

Vabljeni na Dneve slovenske informatike 2015, ki bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini!
Dnevi slovenske informatike 2015 bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini.
Dnevi slovenske informatike 2015 bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini.

Že dvaindvajseta konferenca zapored bo potekala od 13. do 15. aprila v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Neodvisna konferenca bo tudi letos navdušila z bogatim naborom zanimivih vsebin in predavateljev in osvetlila slovenske dosežke s področja računalništva in informatike doma in v tujini, obenem pa udeležencem ponudila veliko možnosti za pridobivanje novih znanj, izkušenj in informacij za boljše poslovne odločitve. Na konferenci se bodo srečali in svoje vizije predstavili različni strokovnjaki, ki bodo na predavanjih predstavili aktualne razvojne trende informatike in računalništva.

PROGRAM KONFERENCE

Znamo in zmoremo (13. april)

Na predkonferenci bodo k okrogli mizi prisedli tisti, ki jim je tudi s pomočjo informatike uspelo na različnih področjih ustvarjanja. V goste prihajajo kuharska mojstrica Ana Roš, direktorica slovite slaščičarne Zvezda Urška Sojer, pustolovec in pomorski kajakaš Marin Medak in kadrovski direktor transportnega sistema GoOpti Damijan Omerza. Svoje izkušnje in vizije bodo z obiskovalci delili še paraolimpijec Gal Jakič, slovenski alpski smučar Rok Perko, znanstveni raziskovalec Andraž Logar ter tehnološki inovator projekta Chipolo Primož Zelenšek.

Informatiki gremo v svet (14. april)

Uspeh doma je dobrodošel, a še slajši je uspeh v tujini. Kaj imajo povedati tisti, ki so šli v svet? Svojo filozofijo bo predstavil izumitelj naprednega električnega avtomobila Nejc Šter, o konceptu pametnega kolesa FlyKly bo govoril Niko Klanšek, o lansiranju mobilnih igric na svetovni trg pa Žiga Hajduković iz podjetja Razum.

Kaj se zgodi, ko podjetje postane zares uspešno? Na okrogli mizi bodo spregovorili nekateri Slovenci, ki jim je s tehnološko inovacijo uspelo na tujih trgih. Sodelovali bodo Blaž Jemec, eden snovalcev platforme množičnega financiranja TravelStarter, Roman Jerala, vodja laboratorija, ki se ukvarja z razvojem celičnega računalnika, ter Dušan Olaj, lastnik podjetja Duol, ki se ukvarja s proizvodnjo prenosljivih balonov za pokrivanje velikih površin.

Mladi so resničnost (15. april)

Zadnji dan bomo z izjemnimi in obetavnimi gosti dokazovali, kako svet resnično stoji na mladih. S svojimi dosežki se bodo predstavili genialni mariborski in ljubljanski študentje. O novih medijih in virtualnem marketingu bo predavala Mija Lorbek iz podjetja UNIKI, Gregor Smrekar iz zagonskega podjetja Celtra pa bo spregovoril o vključevanju mladih v njihove projekte.

Ker menimo, da bi s svojo prisotnostjo veliko prispevali k naši konferenci, vas vabimo, da se je udeležite. Nudimo vam udeležbo brez plačila kotizacije in vse s tem povezane ugodnosti.

Več informacij in program konference dobite na naslovu www.dsi2015.si.

Pridružite se dnevom izjemnih vizij, pridite po navdih in začutite motivacijo za uspeh tudi vi. Vabljeni!

Slovensko društvo INFORMATIKA


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več