Računalništvo, telefonija
31.03.2014 17:44

Deli z drugimi:

Share

S sistemom CRM do krvne slike vašega podjetja

S sistemom CRM do krvne slike vašega podjetja
S sistemom CRM do krvne slike vašega podjetja

Na prvi pogled se zdi, da lahko s sistemom CRM pridemo do krvne slike naših strank oz. nam omogoči, da je ta le klik stran. A temu ni povsem tako, saj je vse odvisno od tega, kaj prodajno osebje oz. uporabniki v sistem CRM zapisujejo. Če se tega zavedamo, lahko spremenimo naše izhodišče in sistem CRM prvenstveno uporabimo za spremljanje aktivnosti našega prodajnega osebja. Tako nam vneseni podatki pomenijo predvsem pregled krvne slike našega podjetja, krvna slika naših strank pa je za nas drugotnega pomena.

In ko nam je enkrat jasno, kaj se dogaja v našem podjetju, lahko zelo hitro organiziramo prodajne procese tako, da pridobivamo nove kupce in povečujemo prodajo hitreje od tekmecev.

Prvi korak do tega je gotovo čim več informacij o različnih sistemih CRM in s tem namenom v FrodXu organizirajo seminar o sistemih CRM za podjetnike, majhna, srednja in velika podjetja. Na njem udeleženci brezplačno na enem mestu vidijo predstavitev več ponudnikov, ki tudi zaradi prisotnosti konkurentov ne morejo prodajati mačka v žaklju. V primeru, da se predstavijo štirje ponudniki, to pomeni, da udeleženci za konkurenčno ponudbo porabijo štirikrat manj časa.

Vrednost seminarja je torej čista informacija, ki jo dobi obiskovalec ali iskalec poslovne rešitve, kompetence organizatorja v zvezi s sistemi CRM pa je mogoče preveriti tudi z vsebino brezplačnega priročnika.

Prepričajte se sami – na seminarjih o sistemih CRM 10. aprila 2014 v Hotelu Mons:

in

Je nakupna odločitev res varna brez udeležbe na FrodXovem seminarju? Vložek so samo štiri ure – izkupiček pa celoviti in jasno predstavljeni odgovori na vse, kar vas tare v zvezi s sistemi CRM.

Za dodatne informacije lahko pišete na office@frodx.com ali pokličete Tilna Markuša na 031 852 364.

Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,