Računalništvo, telefonija
13.06.2016 10:08

Deli z drugimi:

Share

SAP Forum z odgovori na vprašanja o digitalni preobrazbi

SAP Forum z odgovori na vprašanja o digitalni preobrazbi
SAP Forum z odgovori na vprašanja o digitalni preobrazbi

Jutri, 14. junija 2016, bo podjetje SAP Slovenija na Brdu pri Kranju organiziralo enega najpomembnejših dogodkov za slovensko gospodarstvo. Letošnji SAP Forum z naslovom Reimagine business for the digital economy bo povsem v luči digitalne preobrazbe, udeležili se ga bodo vrhunski domači in tuji strokovnjaki ter poslovneži, ki preverjeno vedo, kaj delajo in zakaj ter z več kot 600 udeleženci delili svoje poglede in izkušnje, kako zgraditi zdravo in uspešno digitalno poslovanje.

Rumyana Trencheva, direktorica regije SAP SEE, bo predstavila dejstvo, da danes ni več življenja brez digitalnega, a velja tudi obratno – življenje je več kot le digitalni svet. Na posamezniku in podjetju pa je, kakšno vlogo si bo nadel – ali bo (do zadnjega) upornik ali pa bo sprejel/o digitalizacijo in preobrazbo obrnil/o sebi v prid in si zagotovil/o lepšo prihodnost.

O prenosu teorije v dobro prakso bo govorila Anna Sienko iz analitskega podjetja PricewaterhouseCoopers, ki bo predstavila najboljše primere, kako uspešni direktorji po svetu spreminjajo in celo ponovno izumljajo tudi najstarejše poslovne prijeme ter dosegajo izjemne poslovne uspehe. Rezultati so jasni: digitalni disruptorji že dobivajo stavo na sodobno tehnologijo ter digitalno preobrazbo.

Ne zamudite okrogle mize in digitalnega poslovnega šova

O pravih poteh in vzvodih uspeha v digitalnem gospodarstvu se bodo pod taktirko Igorja E. Berganta pogovarjali Valter Leban (Kolektor Group), Stojan Nikolič (HSE), Tomaž Lanišek (Knauf Insulation), Jana Benčina Henigman (Unicredit) ter Milan Dragič (SAP Slovenija).

V nadaljevanju bodo udeleženci SAP Foruma priča pravemu poslovno-realističnemu šovu. Vodil ga bo Igor E. Bergant, v 10-minutnih predstavitvah, oblikovanih po vzoru dogodkov TED, pa se bodo s svojimi rešitvami in praktičnimi primeri predstavila domača podjetja in SAP-partnerji. 10 x 10 digitalnega šova ne gre zamuditi, prav tako kot tudi ne okrogle mize.

Da je digitalizacija tudi umetnost ter vlogo tehnologije v svetu sodobne umetnosti bo pojasnil Jurij Krpan, umetniški vodja galerije Kapelica. Za pravo energijo in poslovno motivacijo bo poskrbel še motivacijski govorec, pisatelj, dramatik, učitelj, scenarist in politik Tone Partljič. S svojimi zgodbami o »človeku v oblaku« poslovnežem pogosto odpira oči glede aktualne poslovne realnosti. Z umetnostjo in digitalizacijo bo povezan tudi pester in zabaven obkonferenčni program. Dogodek se bo zaključil s pogostitvijo in v glasbenih ritmih skupine Manouche.

Udeležba na dogodku SAP Forum je brezplačna, število prijav je že preseglo številko 600. Vljudno vabljeni tudi vi.

Podroben program SAP Foruma 2016 najdete na spletni povezavi

http://events.sap.com/sap-forum-slovenia-2016/sl/home.

www.sap.si


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več