Računalništvo, telefonija
28.06.2017 12:59
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Še se spomnite telefona Galaxy Note 7? Pri Samsungu ga pošiljajo ponovno v prodajo

Napredni Samsung Galaxy Note 7 bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše.
Napredni Samsung Galaxy Note 7 bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejše.

Največja afera v tehnološkem svetu v letu 2016 bo kot kaže imela drugačen zaključek od sprva predvidenega. Po tem, ko so zaradi napake pri proizvodnji Galaxy Note 7 pametni telefoni eksplodirali in je Samsung ustavil proizvodnjo in prodajo, se bo v začetku julija zgodil zanimiv preobrat. Samsung bo ponovno vzpostavil prodajo Galaxy Note 7 pametnega telefona in sicer sedmega julija.

Tako imenovana FE edicija, kratice se nanašajo na Fandom Edition, naj bi bila namenjena tistim ljubiteljem telefona, ki se Galaxy Noe 7 niso mogli odpovedat tudi takrat, ko je bila verjetnost hujših poškodb visoka. Podjetje je takrat moralo na daljavo onemogočiti delovanje Galaxy Note 7 pametnih telefonov saj nekateri kupci niso hoteli zamenjati telefona. Sprva se bo Galaxy Note 7 prodajal v Južni Koreji. Cena bo 616 ameriških dolarjev. Potem se bo prodaja širila na druge trge a bodo zaloge omejene.

Kakšni so razlogi za takšen korak je težko točno navesti. Nenazadnje lahko pričakujemo novo generacijo Galaxy Note pametnih telefonov še to poletje zato je oživitev proizvodnje starega modela presenetljiva. En razlog so mogoče pozitivni odzivi tehnoloških navdušencev nad omenjnim pametnim telefonom. Zaradi poplave funkcij in možnosti uporabe digitalnega pisala je Galaxy Note 7 prejel veliko pohval. Vendar pa je to bilo lani in letos so pametni telefoni, med drugim zaradi novega formata zaslona, naredili pomemben korak naprej. Zato je težko verjeti, da bi si kupci želeli starega pametnega telefona.

Ne glede na to nas kot kaže čakajo zanimivi poletni meseci saj bodo predstavljeni pametni telefoni najverjetneje pomenili nov korak naprej pri ponudbi, ki je na voljo danes.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888