Računalništvo, telefonija
06.03.2013 09:34

Deli z drugimi:

Share

R-Paket prinaša novo dimenzijo varnosti podatkov

Podjetje ANNI d.o.o., ki je konec lanskega leta prevzelo dejavnost reševanja podatkov podjetja KOTAR, predstavlja izjemno zanimivo storitev zavarovanja vsebin na podatkovnih nosilcih. Kupcem računalniške opreme in drugih pomnilniških medijev nudi R-Paket, privlačno zavarovanje njihove vsebine, in sicer za obdobje treh let. Miren spanec za uporabnike znaša le 13,30 evra na leto.
R-Paket prinaša novo dimenzijo varnosti podatkov
R-Paket prinaša novo dimenzijo varnosti podatkov

R-Paket

je rešitev, ki podatkom v namiznih ali prenosnih računalnikih ter na najrazličnejših nosilcih prinaša povsem novo dimenzijo varnosti. Podjetje ANNI na ta način storitev reševanja podatkov KOTAR še nadgrajuje z garancijskim jamstvom.

Kako deluje? Kupec računalniške opreme, opremljene s podatkovnim nosilcem (diskom, pogonom SSD, pomnilniško kartico, vgrajenim pomnilnikom …), lahko ob nakupu doplača 39,90 evra za R-Paket. S tem prejme 3-letno zavarovanje pomnilniškega medija ter jamstvo, da mu bodo strokovnjaki za reševanje podatkov v primeru okvare medija z njega rešili podatke. Te mu bodo pred vrnitvijo tudi shranili na enakovreden (ali boljši) medij. Paket reševanja podatkov stranki prinaša dodatno varnost, saj dodatno preprečuje izgubo podatkov. V primeru okvare podatkovnega nosilca je le ta deležen laboratorijskega reševanja podatkov, v okviru katerega strokovnjaki rešijo praktično vse mogoče podatke, dokumente, fotografije, glasbo, filme … Reševanje podatkov je kar se da univerzalno, saj je primerno za vse vrste in blagovne znamke trdih diskov ter drugih nosilcev.

R-Paket vsebuje enkratno reševanje podatkov na enem nosilcu podatkov. Je pa R-Paket mogoče kupiti in registrirati z najrazličnejšimi nosilci podatkov. Tako lahko ob nakupu prenosnega računalnika z dveletno garancijo in sočasnem nakupu R-Paketa »zavarovanje« za v prenosnik vgrajen disk ali pogon SSD velja kar tri leta – vključno z morebitnim enkratnim reševanjem podatkov. R-Paket je naprodaj na sedežu podjetja ANNI, kmalu pa bo tudi v drugih trgovinah z računalniško opremo.

Jamstvo z vračilom denarja
V izjemnem primeru, ko podatkov iz poškodovanega podatkovnega nosilca ni mogoče restavrirati, je uporabnik upravičen do vračila celotne kupnine paketa za reševanje podatkov in novega enakega ali zmogljivejšega nosilca podatkov, na katerem je prišlo do izgube podatkov. Prav tako podjetje uporabniku vrne originalen nosilec podatkov. Z R-Paketom, ki je edini tovrstni paket na trgu, uporabnik nikakor ne kupuje mačka v žaklju, temveč mu predstavlja naložbo v dodatno varnost podatkov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18