Računalništvo, telefonija
24.09.2012 11:10

Deli z drugimi:

Share

Simbioz@ – Dogodek za strokovnjake in začetnike

Simbioz@ letos poteka že drugič!
Simbioz@ letos poteka že drugič!

Do največje simbioze med veščimi računalničarji in računalniškimi začetniki nas loči le še dvajset dni. Za vse, ki za dogodek še niste slišali, naj povemo, da je Simbioz@ največja slovenska akcija, kjer mladi starejše učijo vsakodnevne rabe računalnika. Ker je dogodek preteklo leto doživel velik uspeh, ga organizatorji letos prirejajo že drugič.

Še je čas za prijavo:

A) Sem vešč računalniških znanj in želim sodelovati!

Vsi, ki želite na dogodku sodelovati ste vabljeni, da v svojem kraju ali drugje po sloveniji sodelujete na dogodku Simbioz@. Simbioz@ temelji na prostovoljni družbeni participacij in motivaciji mladih, da namenijo del svojega časa in znanja za e-opismenjevanje starejših. S tem se projekt pridružuje načelom in vrednotam Evropskega leto prostovoljnih dejavnosti za spodbujanje aktivnega državljanstva ter mnenju, da je »delo, ki ga opravljajo prostovoljci vseh starosti, je ključno za razvoj demokracije in predstavlja eno izmed temeljnih načel Evropske unije«.

B) Želim pridobiti nova računalniška znanja!

Na izobraževanja spoznavanja z osnovami računalništva se lahko prijavite na Simbioz@-vpisnih mestih po vsej Sloveniji. Lahko pa tudi prosite vaše najbližje, da vas prijavijo na spletni strani Simbioz@ (www.simbioza.eu).

Kje se lahko izobražujem?

Izobraževanja bodo potekala v t.i. Simbioz@-učilnicah, in sicer po slovenskih občinah in povsod, kjer bo omogočen dostop do računalnikov. Večji del izobraževanj bo potekal v lokalnih knjižnicah in šolah, pa tudi na nekaterih zasebnih ustanovah ali podjetjih.

Ker pri Računalniških novicah podpiramo računalniško pismenost, sodelujemo tudi pri projektu Simbioz@, kjer ponosno nastopamo kot Srebrni pokrovitelj.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več