Računalništvo, telefonija
19.10.2014 12:37

Deli z drugimi:

Share

Sledilnik za pse za Applove mobilne naprave

Sledilno napravo Whistle je kot nalašč za lastnike štirinožnih hišnih ljubljenčkov, ki pirisegajo na Applove mobilne naprave.
Sledilno napravo Whistle je kot nalašč za lastnike štirinožnih hišnih ljubljenčkov, ki pirisegajo na Applove mobilne naprave.

Podjetje Whistle Labs, Inc je lastnike štirinožnih ljubljenčkov pripravilo izjemno zanimivo sledilno napravo, ki je polno združljiva z vsemi pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki z mobilnim operacijskim sistemom iOS. Naprava je pričakovano vodotesna in odporna na vse zunanje dejavnike ter je naprodaj celo v Applovih prodajalnah. Od osnovne različice so se ameriški trgovci pripravljeni ločiti za preračunanih 78 evrov, različica opremljena z navigacijskim sistemom GPS pa je vrednotena na preračunanih 100 evrov.

Sledilno napravo Whistle lahko z Applovim pametnim mobilnim telefonom in tabličnim računalnikom povežemo bodisi preko brezžične povezave Wi-Fi bodisi z uporabo povezave Bluetooth. Namenska aplikacija zbira podatke neposredno od sledilne naprave in jih prikaže v uporabniku prijaznem grafičnem vmesniku. Novo sledilno napravo je trenutno mogoče kupiti le v Združenih državah Amerike, proti koncu leta pa naj bi bila naprodaj tudi v Evropi, pri čemer jih bodo tržile tudi Applove prodajalne, vključno s pooblaščenimi trgovci.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667