Računalništvo, telefonija
23.02.2018 12:30
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenci razvijajo sistem, ki bo za vedno uničil nezaželeno pošto

..Slovenski ICO EMMARES je projekt, ki napoveduje velike spremembe v svetu e-mail marketinga..
Slovenci razvijajo sistem, ki bo za vedno uničil nezaželeno pošto
Slovenci razvijajo sistem, ki bo za vedno uničil nezaželeno pošto

Čeprav je EMMARES šele pred fazo javne predprodaje svojih kriptokovancev (public pre-sale), pa je že vzbudil pozornost velikih ocenjevalnih strani na tem področju, kjer je prejel odlične ocene (9.33/10, 4.8/5, 4.3/5). Ena izmed zadnjih neodvisnih recenzij na spletni strani Bitcoinexchangeguide piše: “Sistem je zasnovan tako, da bo odstranil nezaželen e-mail in izboljšal e-mail marketing. Če iščete soliden startup s pravo ekipo, potem je Emmares pravi za vas.”

EMMARES je trenutno ravno v začetni fazi zasebne predprodaje kriptokovancev (private pre-sale), saj so se v ekipi odločili z javno predprodajo počakati do predstavitve oprijemljivega izdelka, ali kot temu pravijo v “panogi” ICO-tov, minimum viable producta (v nadaljevanju MVP). Ker ekipa EMMARES tako močno verjame v projekt in potencial, ki ga ima, bodo marca najprej predstavili MVP, nato začeli z javno predprodajo kovancev, aprila pa sledi še množična prodaja (crowdsale). Vsi točni datumi in objave bodo objavljeni na njihovi spletni strani.

Kratica EMMARES pomeni Email Marketing Rewarding System, glavni cilj projekta pa je ustvariti ekosistem, kjer bodo uporabniki z ocenjevanjem vsebine lahko izrazili svoje mnenje, v zameno dobili EMA kovance, hkrati pa pripomogli k zmanjšanju nezaželenih (spam) vsebin, ki jih vsi tako sovražimo. S spodbujanjem pošiljateljev, da sestavljajo kvalitetne in dobre vsebine, EMMARES prinaša dodano vrednost tako za pošiljatelje kot prejemnike. Prejemniki z ocenjevanjem prejetih mailov dvigajo ugled pošiljateljev, v zameno, kot že rečeno, dobijo EMA kovance in si z izbiro svojih interesnih področij zagotovijo, da v prihodnje prejemajo e-pošto samo najbolje ocenjenih pošiljateljev z izbranih področij.


Cilji EMMARES-ovega sistema so zmanjšati količino nezaželene pošte (spam), dvig kvalitete poslanih vsebin ter donosnosti vloženih sredstev pošiljateljev in vključenost vseh uporabnikov e-maila v celoten proces. Istočasno želi EMMARES dvigniti zaupanje uporabnikov v e-mail in e-mail marketing.

In kaj je tukaj dobrega za vse, ki delajo v e-mail marketingu? Veliko, predvsem pa dejstvo, da bodo pošiljatelji lahko dosegli svoj točno želeni ciljni segment, s tem dobili boljši odziv na poslane vsebine in v končni fazi povečali svojo donosnost naložb (ROI). Dobre ocene in pozicioniranje v sistemu EMMARES, bodo tako velika konkurenčna prednost, ki jo bo vredno izkoristiti.

EMMARES je neodvisen od vseh ponudnikov e-mail storitev (v nadaljevanju ESP – e-mail service provider) in ne pogojuje uporabe katerega od specifičnih ponudnikov ESP – torej gre tukaj še vedno za prosto izbiro pošiljateljev. Tako za vključitev v sistem EMMARES ni potrebna registracija v kakšen drug ESP in lahko vsak uporablja tistega, ki ga trenutno uporablja. Za vse, ki morda še ne uporabljajo nobenega ESP sistema ponuja EMMARES možnost povezave s sistemom SquizMAIL, ki pošiljateljem omogoča hitro in enostavno pošiljanje pošte. Kot že rečeno, pa to ni pogoj.

Za EMMARES-om stoji strokovno podkovana ekipa, ki se na področju ESP in e-mail marketinga izpopolnjuje že vse od leta 2008. Člani so tako izkušeni developerji, programerji, IT strokovnjaki kot tudi marketing specialisti. Idejni vodja ter CEO je Bojan Oremuž, ki ima dolgoletne izkušnje na IT področju in je izvršni direktor (CEO) podjetja Trendnet d. o. o. Opise ter reference si lahko pogledate na spletni strani www.emmares.io, kjer najdete tudi Whitepaper projekta, Development roadmap in ostale pomembne dokumente ter informacije.


EMMARES lahko spremljate na njihovih različnih spletnih kanalih:

Telegram: https://t.me/emmares

Medium: https://medium.com/emmares

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/emmaresio/

Reddit: https://www.reddit.com/user/emmares

Facebook: https://www.facebook.com/emmares.io/

Twitter: https://twitter.com/EMMARES_IO

Github: https://github.com/EMMARESteam


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več