Računalništvo, telefonija
26.09.2016 13:09
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SSD gostovanje z najboljšo podporo v Sloveniji

Gostovanje na kakovostnem strežniku s SSD diski je dokazano kar 2-5x hitrejše od klasičnega spletnega gostovanja.
Gostovanje na kakovostnem strežniku s SSD diski je dokazano kar 2-5x hitrejše od klasičnega spletnega gostovanja.

V današnjih časih je izjemno pomembno, da spletna stran deluje kar se da hitro. Nihče se namreč ne bo dolgo zadrževal na počasni strani, kjer bo po vsakem kliku potrebno čakati več sekund, da se prikaže nova vsebina. Potreba po hitri in odzivni spletni strani je v času pametnih telefonov in tablic še toliko večja, saj je povprečen čas nalaganja na mobilnih napravah nekoliko daljši kot na računalnikih.

Imate spletno stran, ki deluje počasi? Boste v kratkem morda postavili novo, seveda pa bi radi videli, da bi ta delovala čim hitreje? Zagotovite si odlično osnovo – SSD gostovanje NEOSERV, kjer se lahko pohvalijo z zmogljivo strojno opremo (DELL strežniki s XEON procesorji, 64+ GB delovnega pomnilnika in SSD RAID-10 diskovnim poljem).

Na grafih si lahko ogledate, koliko hitrejše je SSD gostovanje pri NEOSERV v primerjavi s klasičnim gostovanjem. Gostovanje na kakovostnem strežniku s SSD diski je dokazano kar 2-5x hitrejše od klasičnega spletnega gostovanja.

NEOSERV – spletno gostovanje, domene in SSL certifikati

Ponudnik gostovanje NEOSERV je na trgu spletnih storitev prisoten že od leta 2003. Podjetje se poleg bogate tradicije lahko pohvali z več kot 6.000 naročniki, pestro ponudbo storitev ter prijazno podorno ekipo, ki je na socialnih omrežjih redno deležna zahval in pohval s strani naročnikov.

Poleg petih paketov deljenega spletnega gostovanja vam pri NEOSERV nudijo tudi reseller pakete, ugodno registracijo domen in SSL certifikate priznanih izdajateljev.

Glavne prednosti gostovanja NEOSERV so:

–          super hitri DELL strežniki z zmogljivimi procesorji in vgrajenimi SSD diskovnimi polji;

–          bogata ponudba paketov, primernih za gostovanje tako spletnih strani kot trgovin;

–          lokacija strežnikov v podatkovnem centru v Ljubljani je odlična tudi za mednarodne spletne projekte;

–          ponudba komplementarnih storitev za spletno predstavitev (domene, SSL certifikati);

–          prijazna, strokovna in hitro odzivna podpora, ki je na voljo 24 ur na dan in 7 dni v tednu;

–          uporaba nadzorne plošče cPanel, s katero je urejanje paketa gostovanja povsem enostavno;

–          nudenje 45-dnevne garancije na zadovoljstvo – vračilo denarja brez vprašanj;

–          partnerski program z možnostjo zaslužka 25 % od vrednosti prodaj.

Vam vse naštete prednosti še vedno niso dovolj, da bi se odločili za gostovanje NEOSERV? Naj vam predstavimo še dve, ki bi vam utegnili pomagati pri odločitvi o izbiri ponudnika:

  1. Pri NEOSERV vam nudijo brezplačen prenos spletne strani od starega ponudnika na njihov strežnik. Če torej z zdajšnjim ponudnikom gostovanja niste zadovoljni, se le obrnite na njih. Poskrbeli bodo za vse.
  2. Ob naročilu katerega koli paketa deljenega gostovanja uporabite kodo za popust R-NOVICE60, ki je namenjena vsem bralcem našega portala. Uporabite omenjeno kodo in si zagotovite kar 60 % popusta!

Oglejte si pisne in video pohvale zadovoljnih naročnikov. Prepričani smo, da boste z izbiro ponudnika gostovanja NEOSERV zadovoljni tudi vi. Priporočamo! 

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več