Računalništvo, telefonija
24.01.2017 19:00

Deli z drugimi:

Share

Under Armour z novo pižamo poskrbi za najboljši spanec leta

Under Armour z novo pižamo poskrbi za najboljši spanec leta
Under Armour z novo pižamo poskrbi za najboljši spanec leta

Under Armour skrbi, da Tom Brady dobro spi! Zvezdnik kluba ameriškega nogometa New England Patriots, štirikratni zmagovalec Super Bowla in trikratni najkoristnejši igralec finala lige NFL je sklenil, da si želi kvalitetnega spanca, Under Armour pa mu je seveda ugodil. Zakaj ravno Tom Brady? Poleg tega, da Under Armour in ameriški zvezdnik že sodelujeta od prej, Brady postavlja kvaliteten spanec v sam vrh prioritet v njegovi športni karieri. Videti je, da je Under Armour uspel prepričati Bradyja, saj od zdaj naprej spi v “high-tech” pižami, ki naj bi poskrbela za najkvalitetnejši možen spanec.

Zakaj je ta pižama tako zelo posebna?

Uradno imenovana “Athlete Recovery Sleepwear” pižama je opremljena z biokeramičnimi delci, ki so inkorporirani v poseben vzorec tkanine. Bikeramični material absorbira toploto, ki jo oddaja telo in jo vrača nazaj v kožo preko daljnega infrardečega valovanja. Under Amour trdi, da to pomaga telesu do hitrejše regeneracije, boljšega spanca, manjša možnost vnetja in regulira celični metabolizem.

Znanstveni članek “Photonics Lasers Med” razlaga kako je bila termalna radiacija uspešno uporabljena že dolgo časa, in sicer za zdravljenje določenih težav in bolezni. Z razvojem tehnologije, ki je zmožna transporta čistega daljnega infrardečega valovanja, je učinek termalne radiacije še veliko večji. Under Armour uporablja tehnične tkanine, katerim ni potrebno dodajanje nobenih posebnih tehnoloških naprav, da bi stvar delovala.

Spodnji in zgornji del pižame staneta vsak po preračunanih 93 evrov, če pa želite nekaj prihranit lahko naročite kratke hlače in majico, kjer boste prihranili preračunanih 18 evrov po delu oblačila.

Ali “Athlete Recovery Sleepwear” deluje?

Če pustimo tehnološki aspekt nekoliko ob strani, po pisanju portala Digital Trends gre za izjemno lahko in udobno pižamo, ki je povrh vsega še mehka in raztegljiva. Pričakovati, da bo kos oblačila naredil čudež seveda ni smiselno, vendar je dejstvo, da pižama deluje. Nihče ne bo postal Tom Brady čez noč samo zato, ker nosi “čudežno Under Armour pižamo”, prav tako kot nihče ne dobi dodatnih 15 cenimtrov odriva, ko nosi Jordanove športne copate. Tehnični materiali znanstveno dokazano poskrbijo za dodatno udobje, uravnavanje vlage in dihanje kože. Under Armour verjame, da tkanine, ki so jih uporabili pri “Athlete Recovery Sleepwearu”, resnično delujejo in igrajo pomembno vlogo pri kvaliteti spanca.

Na spletni strani Under Armourja proizvajalec razkriva, da ta pižama ni povsem dovolj za perfekten spanec, namreč obstaja še kar nekaj faktorjev, ki resno vplivajo na to kako dobro bo človek spal in kako spočit se bo zjutraj zbudil. Za to, da Tom Brady dobro spi, vedno ugasne vse elektronske naprave 30 min pred spanjem, da se na tak način njegova glava popolnoma umiri. Prav tako spi v dokaj hladnem prostoru, brez hrupa, opozarja pa tudi na pomembnost količine prahu, ki je v sobi. Če upoštevamo vse te nasvete in k temu dodamo še Under Armour pižamo, skorajda ni možnosti, da bomo spali slabo.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več