Računalništvo, telefonija
27.08.2014 17:51

Deli z drugimi:

Share

V postelji z vsebino!

Vabimo vas na POMP Forum, mednarodno strokovno konferenco s področja vsebinskega marketinga, ki je največja tovrstna konferenca v JV delu Evrope, letos že 5. po vrsti. Od vsega začetka drugačna, unikatna in prepoznavna. Na POMPU dejansko pridobimo nova znanja, spoznamo najsodobnejše vsebinsko komunikacijske trende in srečamo prave ljudi.
V postelji z vsebino!
V postelji z vsebino!

Letos bomo v postelji z vsebino – saj veste tisto o branju pozno v noč. Ko nikakor ne morete zatisniti očesa. Obračate stran za stranjo, dokler ne pridete do konca. Ja, dobra zgodba ne pusti spati ali kot radi rečemo v svetu vsebinskega marketinga, najprej je dobra vsebina, šele potem vse ostalo.

Z nami bodo najboljši strokovnjak, ki postavljajo svetovne trende na področju vsebinskega marketinga:

  • Joe Pulizzi, vodilni avtor, govorec, strateg in oče vsebinskega marketinga (Content Marketing Institute, Cleveland),
  • Clare Hill, direktorica Združenja za vsebinski marketing (Content Marketing Association, London),
  • Rainer Burkhardt, direktor vodilne, največkrat nagrajene nemške agencije za vsebinski marketing (Kircher und Burkhardt, Berlin)
  • Dr. Viviane Egli, odlična poznavalka in ustvarjalka korporativnih medijev od Švice do Kitajske (Agencija Primafila, Zurich)
  • Bjorn Owen Johansson, komunikacijski manager, ki bo predstavil vsebinski marketing in ozadje svetovno znane akcije Volvo in Van Damme Show (Agencija Spoon, Švedska),
  • Igor Savič, vodilni slovenski strateg, urednik in svetovalec, lastnik prve slovenske agencije za vsebinski marketing (PM, poslovni mediji, Ljubljana)
  • Primož Inkret, nagrajeni specialist za razvoj sodobnih komunikacijskih rešitev, urednik in svetovalec, lastnik prve slovenske agencije za vsebinski marketing (PM, poslovni mediji, Ljubljana)

Kdaj: četrtek, 25. september 2014
Kje: Klub Cankarjevega doma, Ljubljana Slovenija
Kaj: Največja konferenca o vsebinskem marketingu na področju JV Evrope

Zakaj: Najbolj priročna zakladnica svetovnega znanja in prostor izmenjave izkušenj

Kdo: 200 direktorjev marketinga, PR-a, vodij projektov, managerjev, urednikov, novinarjev …

Prijave: www.pomp-forum.si

Nagrade POMP – čisto zadnji čas za prijavo!

V okviru letošnjega 5. POMP Foruma bodo že drugič podeljene slovenske letne nagrade za največje dosežke na področju vsebinskega marketinga. POMPI so nagrade za dosežke, ki niso le inovativni in kreativni, temveč tudi učinkoviti. Podeljeni bodo v 7 kategorijah:

  • najboljša tiskana revija/časopis,
  • najboljša naslovnica,
  • najboljši medij internega komuniciranja,
  • najboljše letno poročilo,
  • najboljši digitalni medij,
  • najboljša aplikacija,
  • najboljše komuniciranje na družbenih medijih.

Strokovna žirija pa bo podelila tudi dve posebni nagradi: POMP 2014 – nagrada za posebne dosežke na področju vsebinskega marketinga in glavna nagrada: VELIKI POMP 2014 – vsebinski marketing projekt leta.

V strokovni žiriji so: Darko Dujič (Google Adriatics), Katja Kek (Mercator), Nenad Senic (Disput), Slavimir Stojanovic (Communis DDB), Primož Žižek (Elaborat), Primož Inkret (PM; poslovni mediji), in predsednik Janko Zrim (Tehnis).

Vsak dobi nagrado!

Za vse prijavitelje imamo posebno nagrado: za čisto vsako prijavljeno delo bo strokovna žirija pripravila strokovno analizo, oceno in predloge za nadgradnjo! Tega ne morete dobiti nikjer drugje.

Zadnji rok za oddajo del je 10. 9. 2014. Kotizacija za eno prijavljeno delo znaša le 55 evrov. Pohitite in pridobite.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901