Računalništvo, telefonija
10.02.2016 15:51

Deli z drugimi:

Share

Visokozmogljivi usmerjevalnik za domačo zabavo prihodnosti

Tenda AC15 se postavlja z dvojedrnim Broadcom procesorjem, DDR3 spominom in zahtevnim domačim uporabnikom zagotavlja hitrosti prenosa do 1900 megabitov na sekundo.
Tenda AC15 se postavlja z dvojedrnim Broadcom procesorjem, DDR3 spominom in zahtevnim domačim uporabnikom zagotavlja hitrosti prenosa do 1900 megabitov na sekundo.

Priznani proizvajalec brezžične opreme Tenda je pravkar najavil novi dvopasovni AC15 brezžični Wi-Fi usmerjevalnik (AC1900), s katerim ciljajo predvsem na domačo zabavo, kot je denimo igranje iger in pretakanje video vsebin. Izgleda odlično, obese pa se vrhunsko.

Visokozmogljivi usmerjevalnik Tenda AC15 se postavlja z dvojedrnim Broadcom procesorjem, DDR3 spominom in zahtevnim domačim uporabnikom zagotavlja hitrosti prenosa do 1900 megabitov na sekundo; sočasno 1300 megabitov na sekundo na 5-gigaherčnem pasu in 600 megabitov na sekundo v 2,4-gigaherčnem pasu.

Poleg pridejo tri 3dBi dvopasovne antene. Prednji LED indikatorji obveščajo o delovanju, Internet povezavi, 5 ali 2,4-gigaherčnem pasu, WPS konfiguraciji, USB in LAN priklopu. Zadaj najdemo stikalo za vklop, napajalni kabel, po en USB 3.0 in WAN vhod ter kar tri LAN izhode. Na voljo sta tudi dva gumba za WPS in reset.

Inovativna beamforming tehnologija, usmerjevalniku AC15 omogoča lociranje in maksimalne hitrosti povezanih naprav. Usmerjevalnik tako vsaki povezani napravi pošilja signal po meri, s čimer optimizira hitrost na vsaki napravi posebej. Beamforming tehnologija skupaj s tremi antenami zagotavlja stabilno povezavo znotraj njegovega efektivnega dosega, kar je ključnega pomena za domačo zabavo, kjer se dosti pretakajo vsebine in igrajo igre. Taista stabilnost pride še kako do izraza, če ga želimo uporabljati kot zasebni oblak, preko priključka USB 3.0.

Tenda AC15 se postavi še s Smart Wi-Fi Schedule tehnologijo, ki prihrani kar nekaj dragocene električne energije, tako da upravlja njegovo delovanje in osvetlitev – takrat, ko ga potrebujete.

Tenda AC15 podpira kar nekaj naprednih funkcij, kot je denimo VPN strežnik (PPTP), VPN passtrough (PPTP, L2TP, IPsec), FTP, Samba, virtualni in tiskalniški strežnik, Medijski strežnik DLNA, DMZ, IPTV passtrough (multicast, STB, VLAN ID) Port Forwarding, DMZ Host, UPnP, Client Filter, MAC Filter, DDNS, Auto Maintenance. Poleg naštetega boste z njim nastavili tudi starševski nadzor posameznih naprav (tedenski in dnevni urnik, omejitev strani), z lahkoto omejili prenose in vzpostavili celo omrežje za goste na 2,4 in 5GHz pasu.

Tenda AC15 ni prepričal le nas, saj je osvojil že zavidljivo število nagrad in priznanj, omenimo izbor uredništva na Prolockers, 3d game man in Saving content.

Tenda AC15 je že na voljo v vseh bolje založenih računalniških trgovinah po Sloveniji in tudi na Techtrade.si za le 135,42 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več