Računalništvo, telefonija
05.04.2015 10:30

Deli z drugimi:

Share

Zadnja priložnost za prijavo na DSI

Dnevi slovenske informatike 2015 bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini.
Dnevi slovenske informatike 2015 bodo pokazali, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini.

Še par dni je na voljo za prijavo na konferenco Dnevi slovenske informatike 2015, ki bo potekala od 13. do 15. aprila 2015 v kongresnem centru Bernardin v Portorožu.


Letošnja konferenca bo pokazala, da znamo in zmoremo uspeti z domačimi idejami tako pri nas kot v tujini. Navdušila bo z bogatim naborom aktualnih in zanimivih vsebin in predavateljev in osvetlila slovenske dosežke na področju računalništva in informatike, obenem pa udeležencem ponudila možnosti za pridobivanje novih znanj, izkušenj in informacij za boljše poslovne odločitve.


Vaše prisotnosti se veselimo tudi na torkovem družabnem večeru, ki je namenjen neformalnemu druženju in ustvarjanju novih poznanstev. Za dobrodošlico si bomo nazdravili, ogrela pa nas bosta prijetna glasba in spremljajoči program. Pogostitev bo tokrat vsebovala pristne slovenske mesnine, za piko na i pa ne bo manjkal izvrsten desert. Pripravljen je še družabni dogodek, ki ga še ne razkrivamo, bo pa nedvomno poskrbel za smeh in sproščeno vzdušje.


Vse informacije o konferenci in programu so na voljo na povezavi www.dsi2015.si, kjer se lahko prijavite do vključno 8. aprila.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več