Računalništvo, telefonija
10.05.2016 11:34
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj ne smete zamuditi NT konference?

Zakaj ne smete zamuditi NT konference?
Zakaj ne smete zamuditi NT konference?

NT konferenca je tik pred vrati, vi pa še vedno ne veste, ali je dogodek sploh za vas? Če ste še vedno brez kotizacije, boste po vsej verjetnosti po branju spodnjih vrstic odšli do svojega šefa in mu razložili, da je več kot dovolj razlogov za vaš odhod v Portorož na največjo slovensko tehnološko-poslovno konferenco.

1. Več kot 100 strokovnih predavanj

Na NT konferenci boste lahko prisluhnili številnim domačim in tujim strokovnjakom iz IT in poslovnega sveta: odlična priložnost za izmenjavo znanja in mnenj. Celoten urnik konference ter opise predavanj in predavateljev najdete tukaj.

2. Relevantne vsebine

Strokovnjaki z različnih področij bodo poskrbeli, da osvojite najnovejše iz IT sveta ter številne primere uspešnih praks. Predstavili vam bodo inovativne poslovne rešitve, ki jih dosežemo z vključevanjem tehnologije v obstoječe poslovne procese ter omogočajo hitrejše in bolj učinkovito poslovanje ter s tem prilagajanje trgu.

3. Mreženje

NT konferenca je prerasla v učinkovito platformo, ki omogoča produktivno mreženje, ohranjanje stikov in sklepanje poslov. Sproščen klepet ob NT pivu ali po zanimivem predavanju lahko odpre vrata novim priložnostim. S partnerji se že pred dogodkom lahko povežete preko NTK poslovne mreže, dostop do pestrega obkonferenčnega dogajanja pa si zagotovite s kotizacijo NTK21/Mreženje.

4. NTK21: Dva v enem

Microsoftova NT konferenca se je iz nekdaj izključno tehnološkega dogodka preobrazila v največjo slovensko tehnološko-poslovno konferenco. Z letošnjim letom smo razširili vsebine oz. dostop do predavanj: z eno kotizacijo lahko prisluhnete tehnološkim in poslovnim predavanjem, torej celotnemu rednemu delu konference.

5. Vpogled v uspešne poslovne preobrazbe

Na letošnjem NTK Poslovnem srečanju, ki ga kot glavni sponzor podpira NIL, bomo predstavili nekaj slovenskih in tujih uspešnih poslovnih preobrazb organizacij, svoj pogled na aktualno dogajanje na tem področju pa bosta predstavila tudi dva zanimiva gosta: urednik britanske edicije revije Wired David Rowan in ustanovitelj organizacije Government Digital Service Tom Loosemore.

6. Sproščeno druženje

Za še boljši delovni zagon bo poskrbljeno na sproščenem večernem druženju: ponedeljkov večer bo zaznamoval Gramophonedzie Live Experience, v torek pa bo dogajanje popestril Magnifico. Sprostitev na blagodejni morski klimi, polni negativnih ionov, bo zagotovo spodbudila k še večji delovni vnemi.

7. NTK Izpitni center

NT konferenca je dogodek, ki daje največji poudarek prav na pridobivanje novega znanja, zato bodo imeli udeleženci letošnje NT konference prvič možnost brezplačnega opravljanja MCP izpita v NTK Izpitnem centru. Število mest za opravljanje izpita, ki ga bo omogočil Kompas Xnet, je omejeno, zato si čim prej zagotovite svojega!

8. NTK Podarim

Letos bomo v Portorožu tudi dobrodelni. Preko dobrodelne akcije NTK Podarim bomo zbirali rabljeno računalniško opremo, ki jo bomo popravili in pripravili za nadaljnje delo, nato pa podarili čim večjemu številu mladih, ki si je sami ne morejo zagotoviti. Sodelujte tudi vi!

Potrebujete še kak razlog, da se nam med 16. in 18. majem pridružite v Portorožu? Morda le še poglejte, kako smo se imeli lansko leto, potem pa … vstopite v nov svet, v svet učenja, izzivov in neomejenih potencialov. V svet rasti, izboljšav in nenehnega razvoja. V svet digitalne poslovne preobrazbe. Se vidimo!

Več podrobnosti o dogodku na www.ntk.si. Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook in Twitter z uradnim hashtagom #ntk16.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več