Računalništvo, telefonija
16.05.2015 12:14

Deli z drugimi:

Share

Zaščitite vaše poslovanje z vrhunsko varnostno rešitvijo preden bo prepozno!

Brez ustrezne varnostne rešitve je vaše poslovanje ogroženo!
Brez ustrezne varnostne rešitve je vaše poslovanje ogroženo!

Lansko leto je bilo na področju škodljivih programskih kod vse prej kot mirno, saj so vodilni proizvajalci protivirusnih rešitev na svetovnem spletu odkrili in onesposobil več 100 milijonov novih škodljivih programskih kod. To je dejansko dvakrat več kot leta 2013, ko je bilo razkritih in odstranjenih »le« okoli 50 milijonov novih zlonamernih programov. Zaradi tega ne preseneča, da je bilo lansko leto dejansko leto masovnih kibernetskih napadov na največje svetovne korporacije širom sveta, ki je vodilo do masovne kraje podatkov, in sicer tako osebnih kot finančnih. Trojanski konji so bili tudi v lanskem letu najpogostejši vir okužb računalniških sistemov. Ti so namreč predstavljali kar 70 odstotkov vseh na novo odkritih zlonamernih kod, z 12,33 odstotki pa so jim sledili računalniški virusi, z 10 odstotki druge škodljive programske kode, s šestimi odstotki računalniški črni in s tremi odstotki vohunska programska oprema. V letošnjem letu naj bi bilo stanje na področju računalniške varnosti še slabše, in sicer s še večjim številom zlonamernih kod in spletnih napadov.

Celovito varnost zaupajte le zaupanja vrednim rešitvam

Če na osebnem računalniku in/ali pametnem mobilnem telefonu in tabličnem računalniku nimate nameščene ustrezne varnostne rešitve, imate zelo veliko možnosti, da jih boste z namestitvijo programa ali obisku okužene spletne strani prej ali slej okužili z zlonamerno programsko kodo. To še posebno drži za poslovni svet, saj je ta pogosto najbolj zaželena »tarča« med spletnimi nepridipravi. Ker pa je za celovito zaščito potrebna bogata paleta namenskih zaščitnih orodij, vam priporočamo, da varnost vaših poslovnih računalniških sistemov in mobilnih naprav zaupate podjetju ESET, ki ima v protivirusni industriji že kar četrt stoletja izkušenj. Z njihovimi izdelki lahko namreč pred zlonamernimi kodami zaščitimo vse računalnike, prenosnike, mobilne naprave in datotečne strežnike ter poskrbimo za varno elektronsko pošto že na našem poštnem strežniku. Poleg tega je dobro ocenjena tudi s strani neodvisnih organizacij, ki preizkušajo protivirusne rešitve (na primer AVTEST). Ena izmed glavnih odlik programskih rešitev ESET je tudi preprostost uporabe, ki jo pogosto pri protivirusnih rešitvah za podjetja le težko najdemo.

Kar pri varnostnih rešitvah ESET za podjetja navdušuje je tudi bogati nabor zaščitnih paketov, ki jih lahko povsem prilagodimo našim željam in potrebam. Podjetje ESET ima za podjetja pripravljene kar štiri pakete zaščite (Endpoint Protection Standard, Endpoint Protection Advanced, Secure Business in Secure Enterprise), pri čemer najpopolnejši paket Secure Enterprise ponuja bogato paleto lastniških varnostnih funkcij, kot so ESET Remote Administrator, Endpoint Antivirus, Mobile Security, File Security, Endpoint Security, Mail Security in Gateway Security. Vse pa so podrobneje predstavljene na spletni strani http://www.eset.com/si/poslovni-uporabniki/varnostne-resitve/protection-standard/.

Po nasvet k podjetju SI SPLET d.o.o.

Če vas je ESET prepričal, se lahko o njihovi ponudbi podrobneje pozanimate pri podjetju SI SPLET d.o.o., saj so generalni distributer ESET varnostnih rešitev. Njihovi strokovnjaki so dosegljivi na telefonu 01 428 94 05 oziroma e-pošti prodaja@sisplet.com.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več