Računalništvo, telefonija
19.05.2014 15:47
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite postati naslednji Bill Gates?

Želite postati naslednji Bill Gates?
Želite postati naslednji Bill Gates?

Človeštvo se še vedno sooča z določenimi, na prvi pogled, nerešljivimi težavami. Zlasti na področju tehnologij je še veliko izzivov, ki čakajo na svojega odrešitelja. Prvemu posamezniku ali skupini posameznikov, ki bo rešil/a katero izmed takšnih težav, se obetajo veliki zaslužki. V nadaljevanju je navedenih 5 problemov, ki vam bodo z veliko verjetnostjo zagotovili veliko premoženje in življenje brez nadrejenih, sodelavcev in sedenja za pisalno mizo po več ur na dan. Seveda, če uspete poiskati primerno rešitev.

1) Umetna inteligenca, ki bi omogočala samostojno učenje in ukrepanje pametnih naprav brez potrebe po predhodni interakciji uporabnika.


2) Brezžično napajanje na daljavo, ki bi omogočalo polnjene baterij brez potrebe po uporabi električnih kablov ali ostalih pripomočkov.


3) Avtomatizirane transportne ladje, ki ne bi več potrebovale posadke, ampak bi lahko čez oceane plule izključno s pomočjo računalnikov.


4) Cenovno dostopni viri energije, ki bi vaš dom odrešili ponudnikov električne energije in ogrevanja brez potrebe po velikih investicijah in modifikacijah vašega doma.


5) Zagotovitev dostopa do spleta za več kot dve tretjini prebivalstva, ki so v tem trenutku še brez. Podjetje, ki bo uspelo razširiti splet na večino populacije našega planeta, bo imelo veliko kontrolo nad spletom.


Za večino opisanih problemov se že najdejo podjetja in posamezniki, ki aktivno gradijo rešitve, vendar do danes še brez uspeha.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več