Računalništvo, telefonija
31.12.2015 21:37
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ženska pisala tehnični podpori, njihov odgovor pa je bil genialen!

Obupana žena je bila nad dogovorom tehničnega osebja nadvse navdušena!
Obupana žena je bila nad dogovorom tehničnega osebja nadvse navdušena!

Povsem povprečna ženska je imela resne težave z njenim razmerjem, ker pa ji nikomur ni uspelo pomagati, se je na koncu odločila, da bo odgovore poiskala kar pri osebju njene priljubljene tehnične podpore. Čeprav je bila elektronska pošta bolj kot ne poslana za šalo, se je tehnična podpora takoj odzvala nanjo. Odgovori tehničnega osebja so povsem spremenili njeno življenje, morda pa vam ga bodo tudi vam, zato vam priporočamo, da jih preberete tudi vi.


***

Draga tehnična podpora,


Lansko leto sem opravila nadgradnjo iz »Fant 5.0« na »Mož 1.0« in sem opazila znatno upočasnitev odzivnosti sistema, najbolj opazna upočasnitev pa je bila zaznana pri aplikacijah za rože in dragulje, ki sta sicer odlično delovali v okolju »Fant 5.0«.


Poleg tega je sistem Mož 1.0 odstranil številne druge uporabne programe, kot so Romantika 9.5 in Osebna pozornost 6.5 ter namestil številne neželene programe, kot so na primer NBA 5.0, NFL 3.0 and Golf Clubs 4.1.


Program Pogovori 8.0 ne deluje več, aplikacija Čiščenje hiše 2.6 pa enostavno povzroči nestabilnost sistema. Poskušala sem pognati tudi program Godrnjanje 5.3 za odpravo vseh napak, ampak ni prinesel pričakovanih učinkov.


Kaj naj naredim?

Podpisana,

Obupana


***

Draga obupana,


Kot prvo se zavedajte, da je sistem Fant 5.0 namenjen zabavi, medtem ko je Mož 1.0 čistokrvni operacijski sistem. Prosim vtipkajte ukaz »Sem mislila, da me ljubiš.html« in poskušajte prenesti program Solze 6.2, pri tem pa ne pozabite namestiti nadgradnjo Krivda 3.0. Če bodo vsi programi pravilno delovali, potem bi moral sistem Mož 1.0 samodejno zagnati aplikaciji Dragulji 2.0 in Rože 3.5.

Pri tem ne pozabite, da predolgo poganjanje zgoraj omenjenih aplikacij lahko pri sistemu Mož 1.0 povzroči samodejni zagon privzetih sistemskih aplikacij Smrtna tišina 2.5, vesele urice 7.0 in Pivo 6.1. Še posebno nevšečna je aplikacija Pivo 6.1, saj bo samodejno prenesla programe Prdenje in Glasno smrčanje.

Ne glede na to, kar se boste odločila, v nobenem primeru ne namestite programske opreme Tašča 1.0, saj v ozadju poganja pkodljivo programsko kodo, ki bo po nepotrebnem porabljala sistemske vire. Poleg tega ne poskušajte ponovno namestiti sistema Fant 5.0, saj je nezdružljiv z večino nameščene programske opreme in lahko povzroči nedelovanje sistema Fant 1.0.

Če povzamemo, Mož 1.0 je odličen operacijski sistem, vendar ima omejitve v polnilniku in se ne more naučiti novih aplikacij v kratkem času. Za optimizacijo pomnilnika pa priporočamo nakup dodatne programske opreme, kot sta na primer Kuhanje 3.0 in Vroče spodnje perilo 7.7.


Vso srečo!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več