Telefoni
03.06.2014 12:13

Deli z drugimi:

Share

Športna zapestnica Acer Liquid Leap

Športna zapestnica Acer Liquid Leap je v primerjavi z izdelki konkurenčnih podjetji veliko kompaktnejša in precej enostavnejša za uporabo.
Športna zapestnica Acer Liquid Leap je v primerjavi z izdelki konkurenčnih podjetji veliko kompaktnejša in precej enostavnejša za uporabo.

Poletje je idealen čas za posvečanje športnim aktivnostim, ki jim tekom leta zaradi številnih obveznostih enostavno nismo kos. Zaradi tega so se tudi pri podjetju Acer odločili za pripravo športne zapestnice, ki pa je v primerjavi z izdelki konkurenčnih podjetji veliko kompaktnejša in precej enostavnejša za uporabo. Športna zapestnica Acer Liquid Leap bo prvim kupcem na voljo v juliju, vendar sprva žal le skupaj s pametnim mobilnim telefonom Acer Liquid Jade.

Športna zapestnica Acer Liquid Leap beleži le najpomembnejše podatke povezane s športnimi aktivnostmi, kot so razdalja, porabljene kalorije, število opravljenih korakov in podobno. Na zaslonu z 1-palčno (2,54-centimetrsko) diagonalo lahko spremljamo še podatke o dohodnih klicih, prebiramo prejeta kratka sporočila SMS in upravljamo z glasbo shranjeno na pametnem mobilniku Liquid Jade. Novost navdušuje še še z ohišjem z odpornostjo na vodo, saj je polno združljiva s standardom IPX7 (do pol ure na globini enega metra).

Za povezovanje s pametnim mobilnim telefonom športna zapestnica Acer Liquid Leap koristi brezžično povezavo Bluetooth, napolnjena baterija pa zadošča za do sedem dni uporabe. Novost bo naprodaj v kar petih različnih barvnih odtenkih, in sicer črni, beli, roza, oranžni in svetlo zeleni. Upajmo, da bo kmalu zašla tudi k nam!


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več