Telefoni
22.07.2016 18:06

Deli z drugimi:

Share

13 najboljših dodatkov za iPhone 6 in 6 plus

Za vas smo izbrskali 13 zanimivih in predvsem uporabnih dodatkov za vas ali vaše "iPhone prijatelje", s katerimi boste vaše pametne telefone lahko izkoristili do potankosti.
Kenu Car Kit Deluxe
Kenu Car Kit Deluxe

Stojala za na kolo ali v avto

1. Kenu Car Kit Deluxe (55 eur) – Med vožnjo sicer ne smemo telefonirati, vendar se včasih zgodi, da enostavno moramo hitro poseči po svojem iPhonu. Kenu Airframe+ je prava rešitev za takšne primere, med drugim pa omogoča prilagajanje velikosti, kar pomeni, da ni primeren zgolj za iPhone.

2. Annex Products Quad Lock Kit (64 eur) – Večina stojal za telefone na kolesih je precej okornih in ne omogočajo dobrega pregleda na samo napravo, Quad Lock pa iz konkurence izstopa, saj dva preprosta paščka pritrdita stojalo na ogrodje kolesa brez nepotrebnih komplikacij. Tako si lahko vsak do potankosti prilagodi položaj telefona sebi po želji.

3. iOttie Easy One Touch Universal Car Mount (18 eur – 27 eur) – 360-stopinjsko stojalo, ki elegantno sedi na armaturni plošči ali oknu, omogoča dober pregled hitro premikanje stojala po potrebi. iOttie ima med drugim posebej prilagojen spodnji del stojala, ki omogoča polnjenje naprave med vožnjo.


Slušalke, tipkovnice, “fitnes zapestnice” …

1. Misfit Flash (16 eur – 27 eur) – Eden najcenejši merilnikov aktivnosti in spanja na tržišču ta trenutek. Z njim je možno upravljati naprave po hiši in preko IFTTT integracije določiti specifične akcije oz. funkcije, ki to nosljivo napravo dvignejo na raven precej dražjih konkurentov.

2. Jorno zložljiva bluetooth tipkovnica (90 eur) – Včasih se zgodi, da smo nekje na poti in moramo hitro natipkati kakšno stran dokumenta, iPhone tipkovnica pa enostavno ni dovolj. Prenosna Bluetooth tipkovnica Jorno je kot nalašč za takšne primere, saj se zloži na velikost majhnega kvadrata in ravno to jo dela posebej uporabno.

3. Zagg žepna tipkovnica (40 eur – 65 eur) – Še ena v vrsti prenosnih tipkovnic, ki lahko hkrati služi kot stojalo za vaš iPhone. Integrirani magneti zagotavljajo, da tipkovnica ostane zaprta med prenosom, kar zagotavlja varnost naprave in dolgo življenjsko dobo. Če iščete dokaj poceni varianto prenosne tipkovnice, je Zagg žepna tipkovnica prava izbira.

4. Klipsch R6i “in-ear” slušalke (45 eur – 63 eur) – Po mnenju strokovnjakov so slušalke Klipsch R6i najboljše, kar ta denar lahko kupi. Črka “i” nakazuje na kompatibilnost z iOS napravo, torej uporabniki iPhonov boste lahko s temi slušalkami upravljali preko “in-line” daljinskega upravljalca. Ob nakupu dobite priročen zabojček za shranjevanje, 4 različne velikosti silikonskih nastavkov in 1-letno garancijo.

5. Garmin VivoSmart (54 eur – 136 eur) – Minimalizem kar se tiče dizajna, ki bi ga Steve Jobs brez dvoma pozdravljal, kompatibilnost z zunanjimi senzorji, “real-time” obvestila na uporabnikovem IPhonu, vodoodpornost, obvestila glede klicev, sporočil in prihajajočih dogodkov. Vse to je nosljiva zapestnica VivoSmart.

Kamere in ostale naprave
1. Gekkopod Mini Tripod Mount (22 eur) – Na prvi pogled spominja na neko čudno morsko žival, vendar je Gekkopod izjemno uporabno stojalo/držalo za vaš IPhone. Vse kar je potrebno storiti je to, da se te “lovke” stojala ovijejo okrog kateregakoli trdega predmeta in Gekkopod je že na mestu.

2. Sony ILCE-QX1 kamera (363 eur) – Če vas iPhone kamera ni dovolj prepričala oz. želite vedno več, je tale Sonyjeva kamera z 20 megapiksli, ki deluje kot iPhone dodatek in nadgradnja, zadetek v polno.

3. olloclip 4-IN-1 (72 eur) – Nekoliko cenejša varianta prejšnje je olloclip. Zapeljiva naprava, ki jo zgolj pripnete na kamero vašega iPhona in že slikate širokokotne posnetke in delate vrhunske videe.

4. Misfit Wearables B00YZ Bolt Wireless Bluetooth LED Smart Light Bulb (45 eur) – Vsi uporabniki iPhonov, ki si želite prihraniti nekaj denarja na razsvetljavi, ali pa si enostavno želite nekaj “svetlobne zabave”, pametna žarnica Bolt je idealen kos tehnologije za vas. Žarnica se preko Bluetooth povezave poveže z vašim telefonom, vi pa lahko spreminjate barve po želji in poskrbite za različne atmosfere prostora. Če imate slučajno v lasti Misfit Flash nosljivo zapestnico, potem lahko žarnico upravljate kar preko nje.

5. Logitech Harmony Hub (81 eur) – Ste si kdaj želeli, da bi lahko z vašim iPhonom upravljali televizijo, avdio sisteme in igralne konzole? S pomočjo Logitech Harmony Hub lahko te želje postanejo resničnost. Ta naprava vam omogoča, da preko vašega iPhona upravljate največ 8 naprav, prepozna pa med drugim tudi naprave za zaprtimi vrati.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več