Telefoni
10.07.2013 09:11

Deli z drugimi:

Share

Apple podarja najboljše programe in igre!

Apple je peto obletnico obstoja spletne tržnice App Store obeležil na svojevrsten način, saj je uporabnikom njegovim mobilnih naprav brezplačno ponudil kar deset aplikacij. Tu gre za deset najbolj priljubljenih iger in mobilnih aplikacij, ki so sicer na voljo le proti plačilu.
Spletna tržnica App Store podarja deset najbolj priljubljenih iger in mobilnih aplikacij za Applove mobilne naprave!
Spletna tržnica App Store podarja deset najbolj priljubljenih iger in mobilnih aplikacij za Applove mobilne naprave!

Uporabniki mobilnih naprav Apple zelo pogosto uporabljajo spletno tržnico App Store, saj se lahko pohvali z izjemno velikim številom aplikacij in izjemno velikim številom dnevno »svežih« mobilnih programov. Od rojstva mobilne tržnice podjetja iz Cupertina mineva natanko pet let, preko nje pa je bilo doslej prenesenih že več kot 50 milijard programskih rešitev za pametne mobilne telefone in tablične računalnike z operacijskim sistemom iOS.

Podjetje Apple je peto obletnico obstoja spletne tržnice App Store obeležilo na svojevrsten način, saj je uporabnikom njegovim mobilnih naprav brezplačno ponudilo kar deset najbolj priljubljenih iger in mobilnih aplikacij, ki so sicer na voljo le proti plačilu. Med njimi najdemo aplikacije kot so spletni dnevnik Day One, vsestransko uporabno mešalno mizo Traktor DJ, igranje vlog Infinity Blade 2, miselni orešček Where’s My Water ter ptičjo aviacijo Tiny Wings.

Aktualen seznam brezplačnih mobilnih programov in iger najdete s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/fL4na. Ker bodo aplikacije in igre brezplačno na voljo le za omejeno časovno obdobje, vam priporočamo, da se čimprej odpravite na Applovo spletno tržnico App Store in na ta način prihranite zajeten kup denarja.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več