Telefoni
05.07.2013 09:06
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple zaposlil bivšega direktorja modne hiše!

Podjetje Apple je v svoje vrste povabilo bivšega direktorja modne hiše Yves Saint Laurent Paula Denevea. Vrhunski strokovnjak bo Applovim izdelkom poskušal povrniti status oblikovno najzanimivejših in najbolj dovršenih na modrem planetu.
Bodo zamisli bivšega direktorja modne hiše dovolj, da bodo potrošniki ponovno množično povpraševali po Applovih izdelkih?
Bodo zamisli bivšega direktorja modne hiše dovolj, da bodo potrošniki ponovno množično povpraševali po Applovih izdelkih?

Podjetje Apple je v prvih treh mesecih letošnjega leta zaslužilo manj kot v enakem obdobju lani in tako doživelo prvi četrtletni padec dobička vse od leta 2003. Mnogi so mnenja, da podjetju iz Cupertina preprosto zmanjkuje inovativnih idej, zato ne preseneča, da je pred kratkim v svoje vrste povabilo bivšega direktorja modne hiše Yves Saint Laurent Paula Denevea. Mnogi so prepričani, da bo izkušeni modni strokovnjak pripomogel k temu, da bodo Applovi izdelki ponovno pridobili status oblikovno najzanimivejših in najbolj dovršenih na modrem planetu.

Čeprav podjetje Apple o natančnejši vlogi modnega strokovnjaka zaenkrat (še) molči, so mnogi poznavalci prepričani, da bo Paul Deneve zagotovo sodeloval pri pripravi pametne ročune ure iWatch. Podjetje iz Cupertina namreč pospešeno nadaljuje z registracijo blagovne znamke iWatch širom sveta, vključno z Japonsko, Rusijo, Mehiko, Tajvanom in Turčijo. Možakar naj bi sodeloval celo pri pripravi Applovega pametnega televizorja, ki naj bi dokončno izbisal mejo med internetnimi in klasičnimi TV programi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več