Telefoni
15.06.2013 14:10
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi iPhone za 75 evrov?

Apple naj bi letos septembra ponudil v prodajo kar tri različice pametnega mobilnega telefona iPhone, ki bodo pisane na kožo tako rekoč vsem uporabnikom storitev mobilne telefonije. Za najcenejšo različico naj bi bilo ob najcenejši dvoletni vezavi potrebno odšteti le okoli stotaka oziroma okoli 75 evrov v ZDA.
Ker bo cenejši iPhone na voljo z različnimi barvami ohišji, bo namenjen mlajšim uporabnikom storitev mobilne telefonije.
Ker bo cenejši iPhone na voljo z različnimi barvami ohišji, bo namenjen mlajšim uporabnikom storitev mobilne telefonije.

Podjetje Apple bo zaradi slabe prodaje pametnih mobilnih telefonov iPhone že letos septembra ponudilo v prodajo bogato paleto različnih mobilnikov, ki bodo pisani na kožo tako rekoč vsem uporabnikom storitev mobilne telefonije, in sicer od mladih do poslovnežev. To vsaj zatrjuje časopisna hiša Reuters, ki naj bi informacije pridobila s strani virov blizu podjetja iz Cupertina. Apple naj bi v osnovi ponudil v prodajo tri različice mobilnikov iPhone, ki naj bi bile opremljene s 3,5-palčnim (8,9-centimetrskim), 4,7-palčnim (11,9-centimetrskim) in 5,7-palčnim (14,5-centimetrskim) zaslonom. Časopisna hiša Reuters je prepričana, da se bo podjetje Apple s tem pristopom lahko precej lažje zoperstavilo konkurenčnemu Samsungu.

Za slovenske potrošnike bo bolj kot ne zanimiva različica, ki bo opremljena s 3,5-palčnim zaslonom. Za novost bo namreč potrebno ob najcenejši dvoletni vezavi odšteti le okoli stotaka oziroma preračunanih 75 evrov onkraj luže. V prosti prodaji pa naj bi se njegova cena onkraj luže gibala od preračunanih 230 do 310 evrov, evropski potrošniki pa bomo morali zanj odšteti med 300 in 400 evri. Najcenejša različica pametnega mobilnega telefona Apple iPhone naj bi razpolagala še s procesorjem A5 izdelanim s pomočjo 32-nanometrske tehnologije ter cenejšim in debelejšim ohišjem iz polikarbonata v aluminijasti, beli, modri, rumeni in rdeči barvi. Prvi primerki novosti, vključno z zmogljivejšima različicama, naj bi na prodajne police trgovin prispeli septembra.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več