Telefoni
08.12.2017 12:30
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To so najbolj priljubljene igre, aplikacije, skladbe, filme in knjige v letu 2017

To so najbolj priljubljene igre, aplikacije, skladbe, filme in knjige v letu 2017
To so najbolj priljubljene igre, aplikacije, skladbe, filme in knjige v letu 2017

Kljub temu, da je do konca leta še kar nekaj dni, je Apple že objavil seznam najbolj popularnih aplikacij, iger, filmov, pesmi in knjig, ki so letos kraljevale v trgovini App Store. Na prvi pogled lahko vidimo, da ni pretresljivih presenečenj, vendar je kljub temu zanimivo pogledati, kaj so v letu 2017 uporabniki iPhonov in iPadov najbolj pogosto prenašali na svoje naprave.

Aplikacije:

Igre:

Pesmi:

Filmi:

TV serije:

Knjige (fikcija):

Knjige:

Kot smo že povedali, ni nekih velikih presenečenj. Med aplikacijami lahko vidimo predstavnike družbenih omrežij, ki so kot kaže med iOS uporabniki še vedno daleč najbolj popularne. Verjamemo, da bi slika bila zelo podobna, če ne celo ista, v primeru Android uporabnikov. Mogoče je poskrbel za manjše presenečenje Snapchat in pa Bitmoji. Veliko je bilo napisanega o tem, kako Snapchat ne dosega želenih rezultatov, vendar kot lahko vidimo, še vedno ostaja zelo visoko po številu prenosov. Število uporabnikov se Snapchatu sicer ne veča pretirano, je pa vodstvo podjetja Snap Inc. napovedalo drastične spremembe, ki bi lahko spremenile tudi število uporabnikov.
Kategorija iger je po pričakovanjih pripadla Super Mariu, je pa to hkrati nekoliko žalostno, saj to pomeni, da ni franšize, ki bi lahko navdušila na tak način, kakor je to uspelo recimo igri Pokemon GO. Lansko leto so pokemoni bili na prvem mestu, letos pa smo spet pristali na starih tirnicah.

V kategoriji glasbe so prevladovali Ed Sheeran, Bruno Mars in Kendrick Lamar – prav tako pa je bil na lestvici najboljših tudi vsepriostni Despacito. Veliko presenečenje je zagotovo pesem “Body Like a Back Road”. Verjetno za njo še niste slišali, namreč gre za country pesem Sama Hunta, ki je predvsem v ZDA požela veliko zanimanja.

Applovi uporabniki so v ostalih kategorijah filmov, serij in knjig posegali po pričakovanih vsebinah, ki so tudi sicer bile popularne po drugih platformah. Seznam največkrat prenesenih je Applu dober pokazatelj kaj si uporabniki želijo. Težko bi sicer rekli, da lahko glede na te rezultate sklepamo o kvaliteti posameznih vsebin, ampak so za to spet druge raziskave.
Spodaj lahko preverite še Googlov (Android) seznam:

Aplikacije:

Igre:

Pesmi:

Filmi:

TV serije:

Knjige:


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več