Telefoni
06.03.2015 14:06
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse podrobnosti o Apple Watch

Vse podrobnosti o Apple Watch
Vse podrobnosti o Apple Watch

V ponedeljek 9. marca organizira podjetje Apple medijski dogodek, ki je najverjetneje povezan z začetkom prodaje pametne ure Apple Watch v mesecu aprilu. Pričakovanja medijev in analitikov so, kot vedno, velika. V nadaljevanju predstavljamo 10 ključnih informacij o novi pametni uri.

1. Na voljo bo v treh modelih. Apple Watch Sport, Apple Watch in Apple Watch Edition predstavljajo tri cenovne kategorije pri kateri modeli Apple Watch Edition dosegajo najvišje cene.


2. Ohišje Apple Watch Sport bo sestavljeno iz nerjavečega jekla medtem ko bo Apple Watch narejena iz aluminija. Apple Watch Edition bo uporabnikom ponujala ohišje iz 18 karatnega rdečega ali rumenega zlata.


3. Pametna ura je na voljo v dveh velikostih. Prva v višino meri 38 milimetrov medtem ko večja različica v višino meri 42 milimetrov.


4. Za delovanje potrebuje pametna ura Bluetooth povezavo s pametnim telefonom iPhone na katerem deluje operacijski sistem iOS8. Vsi tisti, ki si lastite model iPhone 4S ali nižje, pametne ure ne boste morali uporabljati


5. Na ameriškem trgu bo najcenejša ura stala 349 USD. Za ostale trge in modele cene še niso razkrite.


6. Vsaka izmed omenjenih treh modelov pametne ure Apple Watch, bo uporabikom na voljo v dveh barvnih odtenkih in sicer temnejši ter svetlejši različici. Izjema je Apple Watch Edition, ki bo na voljo v rumenem in rdečem zlatu.


7. Na voljo je 6 različnih pasov, ki me drugim ponujajo možnost uporabe usnja in železa v kombinaciji z magnetki. Slednji omogočajo lažje zapenjanje pasu.


8. Poleg možnosti merjenja srčnega utripa bo Apple Watch vsebovala tudi senzorje za merjenje gibov vašega telesa in s tem ponujala dobro podlago za aplikacije namenjene športu.


9. V primeru prejetih sporočil vas ne bo opozorila z zvokom ampak blagim vibriranjem.


10. Ura vsebuje dva fizična gumba. Prvi, imenovan digitalna krona, omogoča brskanje po vsebini medtem ko je drugi namenjen prikazu shranjenih kontaktov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več