Telefoni
13.07.2013 07:48

Deli z drugimi:

Share

Všečna ohišja cenovno ugodnega mobilnika iPhone

Tajvanska spletna stran Apple Daily zatrjuje, da bo cenejša različica Applovega pametnega mobilnega telefona iPhone v osnovi enaka zdajšnjemu iPhonu 5. Ta bo na voljo v petih barvnih odtenkih, s kakovostnim plastičnim ohišjem ter enako strojno opremo in obliko iPhona 5.
Cenejša različica mobilnika iPhone naj bi po obliki močno spominjala na najnovejšo generacijo večpredstavnostnega predvajalnika iPod.
Cenejša različica mobilnika iPhone naj bi po obliki močno spominjala na najnovejšo generacijo večpredstavnostnega predvajalnika iPod.

Na svetovnem spletu so se pojavile nove fotografije in informacije o cenejši različici Applovega pametnega mobilnega telefona iPhone, ki so v pravem nasprotju s tistimi, ki so doslej krožile na internetu. Tajvanska spletna stran Apple Daily namreč zatrjuje, da bo novinec na voljo v petih barvnih odtenkih, s plastičnim ohišjem in enako strojno opremo zdajšnjega mobilnika iPhone 5, za najcenejšo inačico pa naj bi bilo potrebno v prosti prodaji odšteti okoli preračunanih 265 evrov. Cenejši iPhone naj bi za nameček ohranil obliko njegovega predhodnika, vključno s kovinskim »drobovjem« in tankim ohišjem.

Cenovno ugodni Applov pametni mobilni telefon iPhone bo razpolagal z belo sprednjo stranico in zadnjim »pokrovom« v rdeči, rumeni, beli, modri oziroma zeleni »fosforescentni« barvi. Novost naj bi bila do tri milimetre krajša od zdajšnjega mobilnika iPhone 5 ter bo na voljo z vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16-, 32- in 64-gigabajtov. Medtem ko naj bi bilo za najcenejšo inačico potrebno odšteti preračunanih 265 evrov, bo 32-gigabajtna različica vrednotena na preračunanih 340 evrov, 64-gigabitna inačica pa na preračunanih 420 evrov.

Cenovno ugodni Applov pametni mobilni iPhone naj bi bil skupaj z zmogljivejšim iPhonom 5S naprodaj že konec letošnjega poletja. Novinca bo po vsej verjetnosti mogoče kupiti tudi pri nas.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več